Dzsudzsák Balázs húszezresekkel tömte meg a mulatós Dögös Robit

Forrás: Instagram -
húszezres Dögös Robi Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt sem tudta, ki az a Dzsudzsák Balázs: Dögös Robi, a mulatóssztár sok hírességnek zenélt már, de a focistáról még csak nem is hallott. Ennek ellenére egy jó hangulatú bulit csapott a futballistának, aki húszezresekkel tömködte tele pólója gallérját.

Dögös Robi nagy név a mulatós zenészek körébe, ez abból is látszik, hogy egy alkalommal Dzsudzsák Balázs is elhívta játszani. A zenész ugyan nem tudta, kihez megy, mert nem szereti a focit, de ez persze nem akadályozta meg abban, hogy hatalmas bulit csapjon.

Dzsudzsák Balázs nem sajnálta a húszezreseket a mulatós zenésztől Forrás: Instagram

"Léptünk mi már fel több hírességnél, de általában nem tudjuk, kihez megyünk. Dzsudzsák Balázsról korábban sosem hallottam.

Azt sem tudtam, hogy a világon van, mivel nem szeretem a focit, soha életemben nem rúgtam labdába.

Még Debrecenben, a helyszínen sem esett le, hogy ő hívott meg zenélni. A billentyűsöm viszont felismerte, tőle tudtam meg, hogy kit is szórakoztatunk aznap este"mesélte a Borsnak Dögös Robi. Azt is elárulta, hogy 22-es számú mezben kellett zenélnie. "Ráírta nekem, hogy: Dögös Robinak Dzsudzsák Balázstól, fogadja sok-sok szeretettel! Megkért, vegyem fel a mezt, és végig abban kellett zenélnem.

Voltak olyan pillanatok is, hogy végigrakta húszezresekkel a mez gallérját, és úgy rendelte tőlem a számokat"

– mondta a mulatós zenész. Fénykép vagy videó nem készülhetett az esetről, erre Balázs külön megkérte Robit. "Mielőtt elkezdtünk zenélni, azt mondta: »minden nagyképűség nélkül, bárkit meghívhatnék, de nekem te kellettél. Viszont Robikám, erről az estéről nem készülhet semmilyen felvétel, se kép, sem videó.« Persze ennek eleget is tettünk, ezen ne múljon.

A buli Balázsnak is bejött, mert utána megkérdezte, csinálnék-e neki névre szóló lemezt.

Öt számot kért, és annyit is kapott tőlem. Eltette, talán a kocsijában hallgatja" – mondta a mulatós, azt azonban már nem árulta el, mennyit kapott a fellépésért, csak annyit mondott, hogy Dzsudzsák alkudozás nélkül fizette ki a megjelölt összeget.

Minden rendben, Sarka Kata visszatérthttp://www.life.hu/sztarok/20170122-sarka-kata-egy-napig-nem-facebookozott.htmlHajdú Péter (még) felesége pénteken tette közzé, hogy egy napra kivonul a Facebookról. Most azonban helyreállt a világ rendje, Kata ugyanis visszatért. TV + Sztárok--Veronai buszbaleset: Geszti Péter is kifejezte részvététhttp://www.life.hu/sztarok/20170122-geszti-peter-is-kifejezte-reszvetet-a-veronai-buszbaleset-miatt.htmlBorzalmas tragédia érte a Franciaországból hazafelé tartó fiatalokat: buszukat Olaszországban baleset érte. 16 fiatal vesztette életét, akiket az egész ország gyászol. Geszti Péter hallgatással és szívszorító sorokkal emlékezik meg azokról, akik elhunytak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKörözést adott ki a rendőrség a Csillag születik sztárja, Gomes Martins ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20170122-korozest-adott-ki-a-rendorseg-gomes-martins-ellen.htmlKörözést adott ki a rendőrség a Csillag születik-ben nőként megismert, de ma már férfiként élő táncos, Gomes Martins ellen.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVeronai buszbaleset: Liptai Claudia, Majka és Rubint Réka is gyászolhttp://www.life.hu/sztarok/20170122-liptai-claudia-majka-rubint-reka-az-olasz-buszbalesetrol-irt-facebook-oldalan.htmlPéntek éjjel 16 magyar fiatal vesztette életét Franciaországból hazafelé tartva. A tragédia mindenkit megdöbbentett, többen fejezték ki együttérzésüket az áldozatok hozzátartozói felé. Liptai Claudia például a Facebook-oldalán nyilvánított részvétet. TV + Sztárok--A veronai balesetre való tekintett elmaradt A Dal második válogatójahttp://www.life.hu/sztarok/20170121-a-veronai-balesetre-valo-tekintett-elmaradt-a-dal-masodik-valogatoja-mtva.htmlA magyar diákokat ért veronai busztragédia miatt a közmédia máskor sugározza A Dal 2017 showműsor szombat estére tervezett második válogatóját és a Dal Kulissza című műsort - közölte az MTVA sajtóirodája az MTI-vel. TV + SztárokOrigoMégis sikerült! Ezt tette a család, hogy Klapka György békében nyugodhassonhttp://www.life.hu/sztarok/20170121-megis-teljesult-klapka-gyogy-utolso-kivansaga-anyja-melle-temettek-el.htmlKlapka György azt kívánta, hogy élő cigányzenével kísérjék utolsó utjára, és végső nyughelye az édesanyja mellett legyen. A tegnapi temetés után mindenki azt hitte, hogy családja csak az első kívánságot tudta teljesíetni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.