kereskedelmi csatorna színészet Bodrogi Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze csendben, szomorkodva figyeli, hogy miként alakulnak mostanság a tévés produkciók. Szerinte a mai televíziós szereplőknek semmi közük a színész szakmához.

A Nemzet Színésze nem nézi jó szemmel a mostani tévés produkciókat. Véleménye szerint egy frissen végzett, tehetséges színésznek ma már nem sok esélye van egy normális szerepet kapni, ugyanis a kereskedelmi csatornák többnyire

az "olcsóbb" amatőröket választják.

Ez probléma.

Bodrogi Gyula szerint rossz irányba haladnak a televíziós produkciók Forrás: Origo

"A mai fiatalok tehetségesek, mint a nap, mindenre jók és mindent el lehet velük játszatni. De sajnos a tévécsatornák nagyon lefokozták a színészet minőségét azzal, hogy a televízió tele van különböző realityszerű sorozatokkal, ahol mindenféle civilek úgy tesznek, mintha színészetet játszanának" - mesélte Gyula a Blikknek.

A Kossuth-díjas színész szerint ez a tény

nem tesz jót a nívónak,

mert ami most történik, az egyáltalán nem profi. Persze azt nem állítja, hogy egytől-egyig minden produkció szint alatti, de a legtöbbről ez a véleménye.

"Nem mindegyik sorozat az, de a többségük rettenetesen amatőr. Ezt később majd megszokja a közönség, és ha rájön, hogy mi a színészet, akkor inkább elmegy színházba" - folytatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.