Facebookon közvetítette öngyilkosságát Frederick Jay Bowdy színész

Facebook öngyilkosság élő közvetítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexuális zaklatás miatt tartóztatták le korábban a 33 éves színészt, de óvadék ellenében kiengedték. Frederick Jay Bowdy néhány napra rá fejbe lőtte magát. Öngyilkosságát élőben közvetítette a Facebookon.

Szörnyű tragédiának voltak szemtanúi a 33 éves férfi barátai és követői. A feltörekvő hollywoodi színész ugyanis élőben közvetítette öngyilkosságát. Frederick Jay Bowdy mindössze néhány filmben szerepelt eddig, és azért költözött nemrég Hollywoodba, hogy beindíthassa karrierjét. Eközben erotikus táncosként dolgozott, hogy legyen miből eltartania családját.

Facebookon közvetítette öngyilkosságát Frederick Jay Bowdy Forrás: Instagram/Jay Bowdy

A tragikus események előtt szexuális zaklatás vádjával letartóztatták a fiatal férfit, de óvadék ellenében kiengedték. Néhány napra rá követte el az öngyilkosságot, amit ráadásul Facebook-oldalán élőben közvetített.

Hétfőn hajnalban közölte követőivel, hogy véget akar vetni az életének.

Sokan azt hitték, hogy biztos csak színészkedik és viccel, de a nézők közül a férfi egyik rokona azonnal értesítette a rendőrséget. Sajnos azonban már nem érkeztek időben: a férfit autójában találták meg, holtan.

Frederick Jay Bowdy fejbe lőtte magát.

Az öngyilkosságáról készült videót azóta már eltávolították a Facebookról, de aki látta, az soha nem fogja elfelejteni. "A hangja, a fájdalma, a könnyei, minden, amit mondott. Hallani, ahogy meghúzza a ravaszt, és azt, ahogy ömlik a vére borzalmas volt. Soha nem fogom elfelejteni" - írta az egyik kommentelő. A színész hat gyermekét és feleségét hagyta hátra - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.