Magyar milliárdos zaklatta Sarka Katát

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
üzletember Sarka Kata milliárdos zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig tudott szabadulni a milliárdos zaklató telefonjaitól Hajdú Péter (még)felesége, Sarka Kata. Az üzletember furcsa módját választotta az udvarlásnak. 

A magyar milliomos pont azt gondolta, mint Donald Trump: ha pénze van, minden az övé. Úgy tűnik, hogy Sarka Kata pont nem!

Sarka Katát magyar milliárdos zaklatta Forrás: Facebook/Sarka Kata

Hajdúné az ATV vendége volt, a Henrik angyalai című műsorban számolt be arról, milyen sokan próbálkoznak be nála, mióta egyedülálló. Elmondása szerint az volt a legdurvább eset, amikor egy ismert magyar férfi lépett oda hozzá egy étteremben, és ezt mondta: "Szia, hallom, hogy végre válsz!" Kata köpni-nyelni nem tudott.

"A férfi azt kérte, menjek vele félre, szeretne két mondatot váltani velem. A következőt mondta: nemsokára keresek egymilliárdot. Kikerekedett a szemem, és azt kérdeztem: mégis, mit kezdjek ezzel az információval? Akarsz belőle adni? Mire az »udvarló« úgy válaszolt, csak gondolkodjak el ezen, mint jövőbeli gyümölcsöző lehetőségen..."

A férfi később telefonon kezdte zaklatni Katát, akinek nem volt más választása, le kellett tiltatnia a férfi mobilszámát.

A Fókusz helyett az Éjjel-nappal Budapestet adták az RTL Klubonhttp://www.life.hu/sztarok/20170125-a-fokusz-helyett-az-ejjel-nappal-budapestet-adtak-az-rtl-klubon-technikai-hiba-miatt.htmlTechnikai hiba miatt szerda este az RTL Klubon a Fókusz helyett az Éjjel-nappal Budapestet láthatták a nézők. TV + SztárokOrigoKelemen Anna beszólt Dundikának?http://www.life.hu/sztarok/20170125-kelemen-anna-beszolt-dundikanak-nem-tud-beszelni.htmlKelemen Anna a kezdetekről mesélt, nem is akármit... TV + SztárokOrigoHamarosan indul A mi kis falunk: ilyen lesz az RTL Klub új sorozatahttp://www.life.hu/sztarok/20170125-hamarosan-indul-az-rtl-klub-uj-sorozata-a-mi-kis-falunk.htmlHamarosan indul az RTL Klub új, saját gyártású sorozata. A nézők biztosan könnyezni fognak rajta, na, nem a szomorúságtól, hanem a nevetéstől! TV + SztárokOrigoJustin Bieber utálja Selena Gomez új párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170125-justin-bieber-utalja-selena-gomez-uj-szerelmet.htmlAz egykori sztárpár már egy ideje nincs együtt, de Justin még nem tette túl magát a múlton: egyáltalán nem szimpatizál Selena új pasijával. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea elárulta, miért nem vetkőzikhttp://www.life.hu/sztarok/20170125-varkonyi-andi-nem-vetkozik-bikinire-ez-az-oka.htmlVárkonyi Andi saját műsorában öntött tiszta vizet a pohárba. Elárulta, miért nem vetkőzik bikinire nyilvános helyen. TV + SztárokLagzi Lajcsi gyanúba keveredett: Csalás miatt hallgatták kihttp://www.life.hu/sztarok/20170125-gyanusitottkent-hallgattak-ki-lagzi-lajcsit.htmlGalambos Lajos leégett magtára kapcsán hallgattak ki egy férfit a rendőrök. Lajcsi 135 milliót követel a biztosítótól, ám a társaság tudni szeretné, hogy pontosan hogyan keletkezett a tűz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.