A legkínosabb képek Ivanka Trump életéből: terhes Playboy-nyusziként pózolt

Forrás: AFP -
Playboy Ivanka Trump terhes kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ivanka Trump eddig sem tudott elbújni a nyilvánosság elől, de mióta édesapja lett az amerikai elnök, még inkább a figyelem középpontjába került. A mostanában kifogástalan stílusáról ismert üzletasszony múltjában azonban van jó pár olyan pillanat, amit biztosan kitörölne saját és mások emlékezetéből is. Íme, egy összeállítás a legkínosabb képeiből és szituációiból.

Hány hónapból is áll egy év?


Ivanka Trump kisfia 2016 márciusának végén látott napvilágot, a kisfiú életének momentumait büszke szülőként szívesen megosztja Donald Trump lánya is. Az egyik Twitter-bejegyzésén azonban megdöbbentek a rajongói, el sem akarták hinni, hogy igaz, amit látnak. Úgy tűnik ugyanis, hogy Ivanka Trump hadilábon áll a számokkal: kisfiát 8 hónapos korában köszöntötte születésnapja alkalmából.

Boldog szülinapot, Theodore! Forrás: Twitter/Ivanka Trump

Terhes nyusziként is pózolt


A bizarr terhesfotók első helyét foglalhatná el Ivanka Trump, aki valamilyen oknál fogva hatalmas pocakkal öltözött Playboy-nyuszinak. Az kétségtelen, hogy az üzletasszony nagyon jól nézett ki a képen várandósan, de az már mégiscsak furcsa, hogy ilyen szexi öltözékben pózol éppen akkor, amikor áldott állapotban van. Ezt a fotót Ivanka Trump biztos szívesen eltávolíttatná az egész internetről, de sajnos még egy ilyen befolyásos üzletasszonynak sincs ekkora hatalma, pedig biztos nem mutogatja büszkén ezt a képet!

Ivanka Trump, a terhes Playboy-nyuszi Forrás: Harper Bazaar

Hiába is titkolná a szépészeti beavatkozásokat


Nem meglepő módon Ivanka Trump fiatalabb korában modellként kereste a kenyerét, ahogy teszi azt oly sok sztárcsemete. Mielőtt befolyásos üzletasszonnyá vált volna, viszonylag sűrűn lehetett látni a kifutókon is. Rengeteg kép készült róla annak idején, így nehezen tudná eltitkolni, hogy mennyi beavatkozáson esett át az elmúlt években. Szinte fel sem lehet ismerni korábbi fotóin. Az biztos, hogy megcsináltatta a melleit, de nagyon úgy tűnik, hogy az arcát is átszabatta párszor, ugyanis teljesen megváltoztak az arcvonásai. A szembetűnő átalakulás persze mostanában lett igazán érdekes, hiszen most több szempár szegeződik a családjára, mint valaha.

Mellesleg elég szembetűnő a változás Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.