Nagy Ervin állítólag kolléganőjébe, Borbély Alexandrába szerelmes

Nagy Ervin Borbély Alexandra szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Nagy Ervin szakított kislánya édesanyjával. Sokáig azonban nem maradt egyedülálló a színész. Állítólag 10 évvel fiatalabb kolléganőjébe, Borbély Alexandrába szeretett bele.

December végén derült ki, hogy Nagy Ervin szakított kedvesével. Mindenkit meglepett a hír, de sokan biztos örültek is, hogy a színész ismét szingli. Sokáig azonban nem volt egyedül Nagy Ervin, ugyanis azt pletykálják, hogy 10 évvel fiatalabb kolléganőjébe, Borbély Alexandrába szeretett bele.

Borbély Alexandra A Testről és Lélekről című filmben Forrás: Mozinet

A hot! információi szerint már fel is vállalták kapcsolatukat, egy születésnapi bulin jelentek meg együtt és állítólag izzott közöttük a levegő.

A színésznő a Katona József Színházban játszik, már régóta ismerik egymást

tehát Nagy Ervinnel, de a lapnak nyilatkozó ismerős szerint csak nemrég alakult ki köztük a gyengéd érzelem. "Ervin már több hónapja külön élt a kislánya édesanyjától, amikor elkezdett mélyebb érzéseket táplálni a fiatal színésznő iránt" - állítja a bennfentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.