Gesztesi Károly elárulta, miből él – Nem, nem a színészetből

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
pénz Gesztesi Károly anyagi helyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi a Blikknek adott interjút, amiben többek között azt is elárulta, miből él, és mennyi tartaléka van.

Gesztesi Károly bevallotta, hogy nem a színészetből él. Meghatározó élmény volt számára, amikor 1988-ben fizetésemelést kért a Tháliában, és az igazgató azt mondta neki, hogy nyugodtan el lehet menni a pályáról, úgyis sok már a színész.

Gesztesi Károly elárulta, miből él Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Hát, én elmentem, és hollandiai hotelzongoristaként 30-szor annyit kerestem. Ez több mint egy évig tartott, szinte mindent félretettem, és hazatérve vállalkozásokba forgattam, majd színészként is előnyös szerződéseket kötöttem. Például olyan is volt, hogy részesedésért forgattam reklámfilmet, ami a mai napig jó döntésnek bizonyult. Panka lányom születése előtt a vállalkozásokból kiszálltam, de ezek a tartalékok most is a rendelkezésemre állnak. Ez az anyagi alapom. Ha mindennel leállnék, akkor is életem végéig jól ellennék, és a családtagjaimat is el tudnám tartani. Még induló »munícióval« is el tudnám őket látni. Viszont nem akarok leállni semmivel" – mesélte anyagi helyzetéről a népszerű színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.