Leütötte zaklatóját Pásztor Anna énekesnő - Összerogyott a férfi

zaklató Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen tudják Pásztor Annáról, hogy a sportokban is jeleskedik, sokáig kick-boxolt, nagyon jó formában van. Mi sem bizonytja ezt jobban, hogy egy írországi fellépésen leütötte az egyik zaklatóját, aki alaposan megmarkolta az énekesnő fenekét.

"Írországban léptünk fel anno egy diszkóban. A hely tulajdonosa kitalálta, hogy kedvességből vegyük magunkra annak az ír rögbiválogatottnak a mezét, amelynek a tagjai éppen ott szórakoztak. Meccset nyertek a fiúk, óriási volt a hangulat. Mi énekeltünk, táncoltunk a színpadon, a meghajlásnál, amikor lejöttünk a színpadról, azonban történt valami: az egyik sportoló se szó se beszéd belemarkolt a fenekembe. Nem kicsit, hanem úgy istenigazából! Én akkoriban éppen versenyszerűen kick-boxoltam..." – emlékszik vissza a történtekre Anna.

Pásztor Anna leütötte zaklatóját Fotó: Mudra László - Origo

"Megfordultam, minden nőiességemet összeszedve felugrottam a levegőbe, és az 52 kilómmal a levegőből úgy leütöttem, hogy lerogyott a földre. Utána ugrottam, levettem magamról a mezt és még toporzékoltam is rajta. Két angyalka copfom volt, a leütött srác nem hitte el, hogy ez megtörtént vele. Az ügynek aztán azzal lett vége, hogy három biztonsági őr kikísért engem a szórakozóhely elé, vagyis kivitt, három embernek kellett lefognia, mert a levegőben is rúgtam a tag felé dühömben. A sráccal találkoztam másnap is, kért egy autogramot a monoklijára. Azt mondta, ilyen még nem történt soha vele, hogy egy ekkora kis csaj kiüti" - mesélte a Borsnak Anna.

Gesztesi Károly elrulta, miből él - Nem, nem a színészetbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170128-gesztesi-karoly-elarulta-hogy-mibol-el-es-mennyi-penze-van.htmlGesztesi a Blikknek adott interjút, amiben többek között azt is elárulta, mivől él, és mennyi tartaléka van. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÖrökre vége! Végleg szakított párjával a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20170128-zalatnay-cini-es-ex-ferje-marton-csaba-vegleg-szakitottak.htmlÚgy tűnik, hogy Zalatnay Cini és Márton Csaba viharos kapcsolatának végleg befellegzett. Cini újra nagyot csalódott, úgy érzi, a férfi becsapta. TV + Sztárok--Botrány! Exe állítja, gyógyszereire iszik Uma Thurmanhttp://www.life.hu/sztarok/20170127-exe-szerint-uma-thurman-mentalis-gondokkal-kuzd.htmlKét éve pereskedik Uma Thurman és exe a közös gyermekük felügyeleti jogáért. A félig magyar származású üzletember súlyos vádakkal illette legutóbb a színésznőt. Állítja, mentális problémákkal küzd és iszik a gyógyszereire. TV + Sztárok--Így kell bohócot csinál a magamutogató üresfejű celebekbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170127-eliza-taylor-cotter-a-visszaterok-sztarja.htmlJennifer Lawrence után ismét nemes ellenfelet kaptak a közösségi média önimádó sztárhölgyei: Eliza Taylor-Cotter személyében itt van a hollywoodi álomgyár újabb megmondóembere! Az RTL Spike-on futó sikersorozat, A visszatérők sztárja az Oscar-díjas színésznőhöz hasonlóan a természetesség híve. Intelligens humorával kíméletlenül kifigurázza Miley Cyrust, Kylie Jennert, illetve a többi magamutogató celebet, akik szerinte téves nőideálokat kreálnak magukból. TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán elárulta, mi vonzó egy nőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170127-bereczki-zoltan-meg-keresi-az-igazit.htmlHosszú idő eltelt már a válása óta, de azóta nincs hír komoly kapcsolatról. Bereczki Zoltán már jó ideje keresi az igazit, de még nem találta meg. Abban viszont biztos, hogy első látásra fel fogja ismerni. TV + Sztárok--Válótársak: egymásra talál Gubás Gabi és Nagy Ervinhttp://www.life.hu/sztarok/20170127-egymasra-talalt-gubas-gabi-es-nagy-ervin.htmlA népszerű magyar sorozat mindig tartogat a nézők számára egy kis meglepetést. Most éppen Bálint került érzelmi válságba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.