Megmutatta meztelen felsőtestét Hajdú Péter – Nem volt osztatlan a siker

izom Hajdú Péter edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter tényleg új életet kezdett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy újra diétázik, és teljes erőbedobással edz.

Sportos napja volt Hajdú Péternek, aki félmeztelen fotóval örvendeztette meg rajongóit: megmutatta egyre izmosodó felsőtestét. A siker azonban nem volt osztatlan: több rajongó is úgy találta, hogy Péter arca túl vékony, és nem kellene ennyire sanyargatnia a testét. Ha valaki megszereti, akkor annak úgy lesz jó, ahogy van.

Trump csúnyán beszólt Katalinnak - Vajon megbocsát valaha a hercegnő?http://www.life.hu/sztarok/20170128-donald-trump-beszolt-katalin-hercegnonek-a-felmeztelen-foto-miatt.htmlDonald Trump 2012-ben egy Katalin hercegnőt illető durva tweettel okozott felháborodást, így várhatóan lesz pár kellemetlen pillanat, amikor idén találkoznak. TV + Sztárok--Schobert Norbi mindenkit kiosztott: "Mélységesen szégyelljétek magatokat!"http://www.life.hu/sztarok/20170128-schobert-norbi-kiakadt-amiert-kikezdtek-benke-laci-bacsit-aki-korhazba-kerult.htmlBenke Laci bácsit az elmúlt hetekben rengeteg kritika érte a főztje miatt. Sokan kikezdték a munkáját, a Konyhafőnök zsűrije, Fördős Zé sem nyilatkozott szépen Laci bácsiról. Schober Norbi miatt szerint pont emiatt került kórházba a népszerű szakács. TV + Sztárok--Eladó George Michael luxusbirodalma: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170128-elado-lgeorge-michael-francia-birtoka.htmlGeorge Michael több lábbal állt a földön: nem csak az éneklésből élt, hanem ingatlanokba is fektetett tőkét. Most azonban az egyik birtoka eladósorba került. Íme néhány fotó a fényüző villáról. TV + SztárokOrigoLeütötte zaklatóját Pásztor Anna énekesnő - Összerogyott a férfihttp://www.life.hu/sztarok/20170128-leutott-zaklatojat-pasztor-anna-enekesno.htmlKevesen tudják Pásztor Annáról, hogy a sportokban is jeleskedik, sokáig kick-boxolt, nagyon jó formában van. Mi sem bizonytja ezt jobban, hogy egy írországi fellépésen leütötte az egyik zaklatóját, aki alaposan megmarkolta az énekesnő fenekét. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoGesztesi Károly elrulta, miből él - Nem, nem a színészetbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170128-gesztesi-karoly-elarulta-hogy-mibol-el-es-mennyi-penze-van.htmlGesztesi a Blikknek adott interjút, amiben többek között azt is elárulta, mivől él, és mennyi tartaléka van. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÍgy kell bohócot csinál a magamutogató üresfejű celebekbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170127-eliza-taylor-cotter-a-visszaterok-sztarja.htmlJennifer Lawrence után ismét nemes ellenfelet kaptak a közösségi média önimádó sztárhölgyei: Eliza Taylor-Cotter személyében itt van a hollywoodi álomgyár újabb megmondóembere! Az RTL Spike-on futó sikersorozat, A visszatérők sztárja az Oscar-díjas színésznőhöz hasonlóan a természetesség híve. Intelligens humorával kíméletlenül kifigurázza Miley Cyrust, Kylie Jennert, illetve a többi magamutogató celebet, akik szerinte téves nőideálokat kreálnak magukból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.