8 év után tér vissza a TV2 képernyőjére Jakupcsek Gabriella

Forrás: Jaffa Kiadó -
TV2 Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella tavaly méltatlan körülmények között kényszerült távozni a királyi televízióból. A műsorvezető legenda azóta nem dolgozott a képernyőn, most viszont egy merőben új formátummal tér vissza...

Demcsák Zsuzsának és Szebeni Istvánnak mesélt a műsorvezető a legújabb műsoráról, mely a TV2 képernyőjén lesz látható hamarosan.

Jakupcsek Gabi 8 év után tér vissza a csatornához.

Elmesélte, hogy a programigazgatóval, Ökrös Gergővel már egy ideje beszélgetnek arról, hogy találni kellene valami olyat, ami újszerű, ami egészen más, amiben szívesen dolgozna. Egyszer csak megcsörrent a telefon, és Gabi azonnal igent mondott erre a merőben új formátumra, amit még soha senki sem láthatott. A műsor fejlesztése jelenleg is zajlik.

Indulatok, nagy csendek, mély gondolatok lesznek a központban.

Jakupcsek szerint sosem volt még olyan szerepkörben, amikor az lesz a feladata, hogy minél kevesebb legyen, de izgatottan várja már a forgatási időszakot.

Jakupcsek Gabriella 8 év után visszatér a TV2-höz Forrás: Jaffa Kiadó

"Biztos, hogy ez mély lesz, ez mélyütés lesz. (...) Ez egy olyan műsor, amiben nekem kevésnek kell lenni. Nem én leszek a központi figura."

Jakupcsek: "Ami velem történt az nem az én kudarcom"

„Ami velem történt az nem az én kudarcom, az másnak a kudarca, de a személyes kudarcaimról őszintén írok." – mesélte Jakupcsek. Ezen kívül az is szándékában állt, hogy megmutathassa azt az arcát, amit eddig nem volt lehetősége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.