Norbi és Fördős Zé élőben csaptak össze Laci bácsi miatt a Reggeli Show-ban

Forrás: Szabó Gábor/Origo, Marton Szilvia/Origo -
Norbi Fördős Zé Benke Laci bácsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Benke Laci bácsi munkásságát állították pellengérre, Fördős Zé véleményét is megkérdezték a szakács munkásságáról. Ő kifogásolhatónak tartja Laci bácsi által elkészített ételeket, aki nem sokkal a támadások után kórházba került. Norbi védelmébe vette a szakácsot, és a többi között Fördős Zének is üzent. Balázsék a Reggeli Show-ba kapcsolták be a két szereplőt, ott mindketten elmondták véleményüket.

Benke Laci bácsi kórházba került nem sokkal azután, hogy sokan támadták a főzési képességeit. Schobert Norbi meg is látogatta a szakácsot, és egy hosszú posztban fejtette ki véleményét azokról, akik bántották. Szerinte ugyanis ők juttatták kórházba Laci bácsit. Posztjában kiemelte Fördős Zét is, aki szerint a szakács A konyhafőnök első fordulójából kiesett volna.

Fördős Zé és Schobert Norbi élőben csaptak össze Forrás: Szabó Gábor/Origo, Marton Szilvia/Origo

Fördős Zé is válaszolt természetesen a támadásra. Szerinte Norbi kiírása hatás- és lájkvadász, de ennek ellenére fenntartja véleményét Laci bácsiról, ami szerint az ő alapanyag-párosításai, technológiái nem felelnek meg egy csomó mai elvárásnak. Balázsék is elővették ezt a témát a Reggeli Showban, az adásba bekapcsolták Zét és Norbit is. "Ha ezt a posztot megnézzük, ez egy nagyon profin összerakott dolog.

Az én nevem jelenik meg, én vagyok az egyetlen, akit név szerint említ, bár egyébként egy tömegről beszélt,

akiknek én lettem a megjelenítője" - kezdte Fördős Zé. Norbi azonban nem így látja. "Ő is beleállt ebbe a hülyeségbe" - magyarázta ezzel Norbi azt, miért csak Zét említette meg a kiírásában. "

Aki névvel beleállt, mármint úgy, hogy ismert neve van, az egyedül Zé"

- véli a fitneszguru, aki azért állt ki Laci bácsi mellett, mert évek óta ismeri. Hozzátette, sorban mindenki megírta a Laci bácsit lejárató cikket, rossz és manipulatív dolognak tartja, hogy olyan véleményformáló ismert embert is megszólaltatnak az üggyel kapcsolatban, mint amilyen Zé.

Fördős Zé csak a Laci bácsi által elkészített néhány konkrét ételt véleményezte Fotó: Szabó Gábor - Origo

A gasztroblogger szerint Laci bácsi érdemeit senki nem támadta, ő csak azokról a konkrét ételekről nyilatkozott, amiket Laci bácsi elkészített.

"Én azokat a konkrét ételeket minősítettem, amiket ezekben a videókban lehet látni, és bizony azok kifogásolhatóak.

Laci bácsi életművét senki nem támadta meg" - véli Zé. Norbi szerint azonban a videók manipulatívak voltak. "Az előzményeket nem tették bele a videókba, amikor a tésztát ő valódi paradicsomból csinálta, csak a szegény embereknek javasolta a ketchupot" - mondta Norbi. Hozzátette, Laci bácsi beteg, és ezek a negatív cikkek rossz hatással voltak rá. "

Úgy érzem, hogy kötelességem harcolni, mert ő nem fog tudni"

- mondta Norbi. Hozzátette, ő nem akarta Fördős Zét megatlálni, csak azt szeretné, ha békén hagynák Laci bácsit. Szerinte a szakácsnak a munkája az élete, így ha a munkáját becsmérlik az olyan, mintha őt magát becsmérelnék. Zé szerette volna megvédeni magát, de Norbi szerint ehelyett inkább be kellene menni Laci bácsihoz a kórházba.

Schobert Norbi szerint manipuláció volt az összevágott videó Forrás: Zsigmond László/Life.hu

"Zé, nekem ne üzengess, hanem emeld fel a segged és menj be Laci bácsihoz a kórházba"

- mondta Norbi, Zé azonban úgy látja, hogy Norbi is üzent neki és továbbra is fenntartja azt a véleményét, hogy Norbi mindent összemosott a posztjában, és erre még megosztásokat és lájkokat is kért. Szerinte nem etikus lefotózni egy beteg embert és ezzel egy posztban kritikát is megfogalmazni vele szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.