VV Mici megmutatta édesanyját: ennyire hasonlítanak

Forrás: RTL II -
VV Mici anyuka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába ért véget a ValóVilág, VV Mici azért ellátja rajongóit folyamatosan a Facebook-oldalán újabb és újabb információkkal. A valóságshow játékosa ezúttal az édesanyját mutatta be közösségi oldalán.

VV Mici életét továbbra is nyomon követhetjük, ugyanis hiába ért véget a valóságshow, a játékos azért előszeretettel oszt meg fotókat a közösségi oldalán. Szerencsére Krisztiánnal még mindig együtt van, rengeteg közös képet is láthatunk róluk a közösségi oldalon. A pikáns jeleneteket azonban már megtartják maguknak, nem úgy, mint a játék során, amikor is a kíváncsi nézők nap mint nap betekintést nyerhettek a pár szexuális életébe.

VV Mici megmutatta édesanyját Forrás: RTL II

Mici azért igyekszik így is érdekes információkat és fotókat a rajongói elé tárni, legutóbb például az édesanyját mutatta meg. Anya és lánya közös programot csináltak: egy különleges étteremben ebédeltek együtt. Ott készült a közös kép is róluk. Szerinted hasonlítanak?

VV Mici: "Elkezdtem magamat nagyon jól érezni, csak aztán ugye vége lett"


A Facebookon élőzött VV Mici, aki többek között a villalétről, diétájáról és Krisztiánról is mesélt az őt követőknek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.