Benke Laci bácsi békét akar, szeretné ha véget érne a hadjárat

Forrás: Facebook/Laci Bácsi Konyhája -
Fördős Zé Benke Laci bácsi Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy lett a vihar Benke Laci bácsi körül. Miután sokan támadták őt, Norbi a védelmébe vette, és összecsapott Fördős Zével. A szakács azonban csak békét akar.

Benke Laci bácsi munkásságából egy összevágott videót állítottak össze, ezzel kezdték ki a szakácsot. Laci bácsi akkor úgy nyilatkozott, hogy szívére veszi a kritikát, de nem reagál rá, azonban néhány nappal később kórházba került. Schobert Norbi meglátogatta a szakácsot és egy Facebook-posztban fejezte ki nemtetszését. Szerinte ugyanis a sok lejárató cikk juttatta Laci bácsit kórházba. A bejegyzésben Fördős Zének is üzent, ő ugyanis szintén elmondta véleményét Laci bácsi munkásságáról.

Benke Laci bácsi békét akar Forrás: Facebook/Laci Bácsi Konyhája

Zé és Norbi a minap a Reggeli Show-ban vitatták meg nézeteltérésüket, bár nem jutottak közös nevezőre. A blogger kitartott álláspontja mellett, miszerint kifogásolhatóak a szakács főztjei, de az érdemeit senki nem kritizálta.Norbi azonban úgy vélte, hogy Laci bácsit kritizálja az, aki a főztjét kifogásolja, hiszen neki a munkája az élete. A szakács eközben még mindig kórházban van, és békét szeretne. A Borsnak azt nyilatkozta, szeretné már, ha véget érne ez az egész hadjárat, még védelmező cikkeket sem szeretne. Az egészségi állapota egyébként egyre jobb, és ez a legfontosabb. "Holnap talán már hazamehetek" - mondta a szakács.

A Dal szívtiprói: Henderson Dávid és Chase is eséllyel indul a címérthttp://www.life.hu/sztarok/20170130-a-dal-leghelyesebb-versenyzoi-szavazz-a-kedvencedre.htmlA Dal című műsort nemcsak a jó dalok miatt lehet kellemes követni, hanem a látvány miatt is. Na nem a szépen felépített stúdióra gondolunk, hanem a szereplőkre! Elsősorban a dalválasztó show férfi versenyzőit vettük górcső alá, nézzük, kik rabolhatják el idén a lányok szívét. Szavazz, ki a verseny legnagyobb szívtiprója! TV + SztárokOrigoSváby András is visszatér a képernyőre? Állítják, az ATV-hez igazolhttp://www.life.hu/sztarok/20170131-svaby-andras-az-atv-nel-tehet-vissza-a-kepernyore.htmlSváby Andrást 10 évvel ezelőtt menesztették a TV2-től, addig a Napló című műsor arca volt. Azóta távol tartotta magát a képernyőtől, de úgy tűnik, hogy most visszatérhet. Állítólag az ATV-hez igazol. TV + Sztárok--Hosszú Katinka reggeli mondásástól mindenkinek jobban indul a napjahttp://www.life.hu/sztarok/20170131-hosszu-katinka-idezete-segit-a-nap-inditasaban.htmlNem túlzás kijelenteni, hogy ha Hosszú Katinka mond, vagy posztol valamit, az szinte mindig elképesztő erővel hat. Így történt ez kedden reggel is.TV + Sztárok--VV Mici megmutatta édesanyját: ennyire hasonlítanakhttp://www.life.hu/sztarok/20170130-vv-mici-megmutatta-edesanyjat.htmlHiába ért véget a ValóVilág, VV Mici azért ellátja rajongóit folyamatosan a Facebook-oldalán újabb és újabb információkkal. A valóságshow játékosa ezúttal az édesanyját mutatta be közösségi oldalán. TV + Sztárok--Norbi és Fördős Zé élőben csaptak össze Laci bácsi miatt a Reggeli Show-banhttp://www.life.hu/sztarok/20170130-norbi-es-fordos-ze-eloben-csaptak-ossze-laci-bacsi-miatt.htmlMint ismeretes, Benke Laci bácsi munkásságát állították pellengérre, Fördős Zé véleményét is megkérdezték a szakács munkásságáról. Ő kifogásolhatónak tartja Laci bácsi által elkészített ételeket, aki nem sokkal a támadások után kórházba került. Norbi védelmébe vette a szakácsot, és a többi között Fördős Zének is üzent. Balázsék a Reggeli Show-ba kapcsolták be a két szereplőt, ott mindketten elmondták véleményüket. TV + SztárokOrigoÚjabb forró jelenetek A sötét ötven árnyalata című filmbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170130-forro-jelenetek-sotet-otven-arnyalata.htmlMár csak néhány nap és láthatjuk a 21. századi erotikus szerelmi történet következő részét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.