Kiderült, mikor búcsúztatják a Dolly Roll elhunyt zenészét, Kékes Zoltánt

Forrás: www.melyinterjuk.hu -
temetés Kékes Zoltán Dolly roll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
67 éves korában veszítette életét Kékes Zoltán, híres magyar zenész. Hétfőn vehetünk tőle fájó búcsút. 

A család és a rajongók hétfőn engedhetik utolsó útjára a nemrég elhunyt Kékes Zoltánt.

Kitűzték Kékes Zoltán temetésének időpontját Forrás: www.melyinterjuk.hu

A Hungária együttes gitárosának tiszteletére február 6-án, 18 órakor a Pasaréti Páduai Szent Antal-templomban közösségi szentmisét tartanak, ahová szeretettel várnak mindenkit, aki szeretne Zoltántól elbúcsúzni - írta meg a Bors.

A múlt hét pénteken elhunyt Sziszi temetése azonban zártkörűen fog zajlani. Mint kiderült, a Dolly Roll zenekar vezetője súlyos betegséggel küzdött, ám ennek részleteiről nagyon kevesen tudtak.

Eltűnt Damu Edina? Hónapok óta nem láttákhttp://www.life.hu/sztarok/20170131-damu-edina-honapok-ota-nem-jart-az-erdi-hazaban.htmlDamu Edina alkoholproblémái miatt nem nevelheti saját gyermekét, mivel terhessége alatt sem tudta letenni a poharat. Edina azóta sem tudott egyenesbe jönni. Szomszédai nagyon aggódnak érte, mert hónapok óta nincs mozgás a nő házában. Nem tudják, hol lehet.TV + SztárokOrigoVárkonyi Andi elárulta, kivel tud összebújva aludni és az nem a Bochkorhttp://www.life.hu/sztarok/20170131-varkonyi-andi-titka-kiderult.htmlVárkonyi Andi elárulta, ki az az egyetlen személy, akivel képes összebújva aludni. Nem a párja az...TV + Sztárok--Benke Laci bácsi békét akar, szeretné ha véget érne a hadjárathttp://www.life.hu/sztarok/20170131-beket-akar-benke-laci-bacsi.htmlNagy lett a vihar Benke Laci bácsi körül. Miután sokan támadták őt, Norbi a védelmébe vette, és összecsapott Fördős Zével. A szakács azonban csak békét akar.TV + SztárokOrigoSváby András is visszatér a képernyőre? Állítják, az ATV-hez igazolhttp://www.life.hu/sztarok/20170131-svaby-andras-az-atv-nel-tehet-vissza-a-kepernyore.htmlSváby Andrást 10 évvel ezelőtt menesztették a TV2-től, addig a Napló című műsor arca volt. Azóta távol tartotta magát a képernyőtől, de úgy tűnik, hogy most visszatérhet. Állítólag az ATV-hez igazol. TV + Sztárok--Norbi és Fördős Zé élőben csaptak össze Laci bácsi miatt a Reggeli Show-banhttp://www.life.hu/sztarok/20170130-norbi-es-fordos-ze-eloben-csaptak-ossze-laci-bacsi-miatt.htmlMint ismeretes, Benke Laci bácsi munkásságát állították pellengérre, Fördős Zé véleményét is megkérdezték a szakács munkásságáról. Ő kifogásolhatónak tartja Laci bácsi által elkészített ételeket, aki nem sokkal a támadások után kórházba került. Norbi védelmébe vette a szakácsot, és a többi között Fördős Zének is üzent. Balázsék a Reggeli Show-ba kapcsolták be a két szereplőt, ott mindketten elmondták véleményüket. TV + SztárokOrigoÍgy piruettezik Vajna Timi - majdnem esés lett belőlehttp://www.life.hu/sztarok/20170130-vajna-timi-korcsolyazni-ment.htmlIsmét egy különleges élethelyzetébe engedett betekintést Vajna Timi. Nem semmi hogyan siklik a jégen a csinos sztár. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.