Vámos Erika elköltözött otthonából: volt párja miatt hagyta el lakását

Forrás:Facebook/Vámos Erika -
Vámos Erika költözés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erika komoly válságon ment keresztül: 9 évvel fiatalabb szerelmével meglehetősen elmérgesedett a kapcsolatuk. El is kellett költöznie a TV2 műsorvezetőjének az otthonából a volt párja miatt.

Vámos Erika boldog párkapcsolatban élt 9 évvel fiatalabb szerelmével, ám nem is olyan rég megromlott a viszonyuk. A TV2 sztárja kénytelen volt nyilatkozni is a szakításról, aminek a vége az lett, hogy a közösségi oldalakon is letiltotta egykori szerelmét Vámos Erika. Itt azonban még nem ért véget a műsorvezető kálváriája, otthonából is el kellett költöznie egykori szerelme miatt.

Vámos Erika Forrás:Facebook/Vámos Erika

„Egy utcányira lakik tőlem, ezért elmenekültem Nagykovácsiból. Most egy harminc négyzetméteres garzonlakást bérelek Újlipótvárosban. Új élményekre van szükségem, egy kis időre, hogy eltereljem a gondolataimat Mátéról.

Fájna, ha mindennap látnom kellene őt. Nagyon szerettem, és még mindig rettenetesen hiányzik!

Megbolondulok, ha folyton olyan helyeken kéne járkálnom, amik mindezt eszembe juttatják. Nem tudom, hogy mi lesz velünk, de megőrjít, hogy folyton a kettőnk kapcsolatán rágódom"mondta Erika a Ripostnak.

Sarka Kata és Bálint Antónia tárgyalása elmaradt: egy boszorkányt hallgattak volna kihttp://www.life.hu/sztarok/20170202-balint-antonia-es-sarka-kata-boszorkanyos-pere-elmaradt.htmlSarka Kata azzal vádolta Bálint Antóniát, hogy jóssal, kuruzslóval próbál rontást küldeni a családjára. Ennek az ügynek a tárgyalása azonban elmaradt, pedig Katát és a boszorkányt hallgatta volna meg a bíróság. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSarka Kata bevallotta, akár újra férjhez is mennehttp://www.life.hu/sztarok/20170202-sarka-kata-ujra-ferjhez-menne.htmlEgy darabig mindenki reménykedett abban, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter rendbe tudják hozni a házasságukat. Azonban már biztos, hogy ez nem fog megtörténni. Mindketten ismerkednek, Kata pedig úgy nyilatkozott, rengeteg csodát lát, hiszen neki teljesen kimaradt az életéből a felnőttkori ismerkedés, de az újbóli házasság gondolatától sem zárkózik el. TV + Sztárok--Szakember segítségét kérte Tápai Szabina és Kucsera Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20170202-tapai-szabina-es-kucsera-gabor-szakember-segitseget-kertek.htmlBoldogan neveli közös gyermekét Kucsera Gábor és Tápai Szabina, de az ő életükben is voltak hullámvölgyek. A mindennapos megoldandó problémákon túl volt egy komoly gondjuk is, amit csak szakember segítségével tudtak megoldani! TV + Sztárok--Felmondott a közmédiánál Gundel Takács Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20170202-felmondott-a-kozmedianal-gundel-takacs-gabor-nem-folytatodik-a-maradj-talpon.htmlGundel Takács a felmondási idejét tölti, így valószínűleg a Maradj talpon!-ból sem forognak már új részek tavasszal. TV + SztárokOrigoÍgy még nem láttad Cinthya Dictatort és Horváth Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20170202-cinthya-dictator-es-horvath-eva-a-viasat3-sikitofraszban.htmlAzt mondták, nem félnek semmitől, Cinthya Dictator és Horváth Éva azonban valószínűleg nem számítottak arra, ami a Sikítófrász ma esti adásában várt rájuk. A VIASAT3 parakaraokéjában a bogarak mellett patkányokkal is meg kellett küzdeniük, de az ijesztő feladatok elől a többi versenyző sem menekülhetett. TV + SztárokOrigoGesztesi Károlyt sokszor látják volt kedvesével: ő fuvarozzahttp://www.life.hu/sztarok/20170202-gesztesi-karoly-sok-idot-tolt-volt-kedvesevel-o-fuvarozza.htmlGesztesi Károlytól ittas vezetés miatt vették el a jogosítványát, így nincs könnyű helyzetben, már ami a közlekedést illeti. Talált azonban valakit, aki szívesen segít neki eljutni A-ból B-be! A volt párja fuvarozza. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.