12 év házasság után elhagyta férje a Barátok közt sztárját, Huszárik Katát

Fotó: Polyak Attila - Origo -
elhagyás Barátok közt férj Huszárik Kata RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt-ben látható Huszárik Kata életének fájdalmas időszakáról vallott. Férje 12 év házasság után elhagyta őt, mert új kapcsolata lett. A színésznő így magára maradt kisfiával.

Huszárik Kata színésznőt már egy jó ideje a Barátok közt című sorozatban láthatják a nézők, bár magánéletéről eddig nem tudtunk sokat. A színésznő – Nagy Anna és Huszárik Zoltán filmrendező lánya – most életének egy igen fájdalmas időszakáról mesélt, amit nem könnyű feldolgozni.

Huszárik Katát elhagyta férje Fotó: Polyak Attila - Origo

Több mint egy évtizednyi házasság után ugyanis elköltözött tőle a férje, így a színésznő magára maradt kisfiukkal. Huszárik Kata őszintén, bár szűkszavúan vallott arról, mi vezetett kapcsolatuk végéhez.

"Tizenkét év házasság után lett egy kapcsolata, és nemrég elköltözött.

Valószínűleg rosszat tett a házasságunknak, hogy a táncos-koreográfus férjemnek hét évig nem volt munkája. Most már van, és talán ő is boldogabb lesz mással" – mondta a Hot! magazinnak Huszárik Kata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.