Brutálisat villantott Győzike: "A tanga rendesen szorított"

Forrás: RTL Spike -
Playback párbaj Gáspár Győző RTL Spike Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike kidolgozott testét már nemcsak a fitneszversenyeken csodálhatjuk meg, a Playback Párbaj ma esti részében hófehér bugyiban, latexköpenybe bújva bűvöli a közönséget. A showman produkciója meglehetősen erotikusra sikeredett, nem csoda hát, hogy a műsor háziasszonya, Szabó Zsófi lányos zavarában azt sem tudta, hogy hová nézzen.

A Playback Párbaj az amerikai Lip Sync Battle hazai kiadása, amely az RTL Spike-on is látható. A cél az, hogy a sztárok a lehető leghitelesebben adják elő a kiválasztott énekes produkciót úgy, hogy közben csak tátognak az eredeti dalra, háttértáncosokkal, jelmezekkel megspékelve az előadást.

Forrás: RTL Spike

A roma showman Lady Gaga Alejandro című slágerére tátogva vonaglik a színpadra helyezett ágyon, a kockahasát és „kecses" lábát megvillantva. Csupasz testét csak egy latexköpeny, illetve hófehér croptop és bugyi fedi! A transzvesztita show-ra hajazó produkció csúcspontja, amikor a fekete bőrruhába öltöztetett táncosai fogdossák és rángatják, és amikor már Gáspár Laci sem bírja tovább a látványt, Győzike megadja a kegyelemdöfést: kéjesen végigsimítja a férfi háttértáncosa testét. A mozdulatsor olyan élethűre sikeredett, hogy Szabó Zsófi egyenesen belepirul, és lányos zavarában azt sem tudja, hová nézzen.

Forrás: RTL Spike

Nagyon élveztem a műsort, bár bevallom őszintén, hogy a tanga rendesen szorított, féltem is, hogy utána az orvosnál kötök ki. Hogy miért éppen Lady Gaga? Mert kedvelem őt, szerintem egy remek karakter, akit jól lehet utánozni!" – nyilatkozta produkciójáról Győzi a műsor felvétele után.

Forrás: RTL Spike

Ezen az estén a könnyek is főszerepet kapnak: Aurelio Eros Ramazotti Piu che poi című örökzöldjét előadva zokogásban tör ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.