Harry herceg és barátnője, Meghan Markle kéz a kézben andalogtak

utca Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceget és amerikai barátnőjét legutóbb Londonban látták romantikázni. A szerelmesek egyáltalán nem bújtak el a kíváncsi szemek elől, sőt! Élvezték, hogy mindenki rájuk figyel. Ez volt az első alkalom, hogy nyilvánosan kéz a kézben mutatkoztak, pedig állítólag már össze is költöztek!

Amióta kiderült, hogy Harry herceg Meghan Markle színésznővel jár, ők lettek a lesifotósok első számú célpontjai. Eddig azonban nem tudtak lencsevégre kapni igazán romantikus pillanatot a pár között. A herceg és színésznő barátnője nemrég úgy döntött, hogy nyilvánosan is kifejezik egymás iránt érzett szerelmüket.

Harry herceg végre nyilvánosan romantikázott barátnőjével! Forrás: Northfoto

London forgalmas utcáján fotózták le őket, ahogy romantikáznak. A pár kéz a kézben sétált, ez volt az első alkalom, hogy a nyílt utcán, mindenki szeme láttára fejezték ki összetartozásukat. Ez is arra utal, hogy egyre komolyabb kettőjük kapcsolata, ezt a párhoz közel álló barátok is megerősítették. A bennfentesek szerint ugyanis gyakorlatilag már össze is költöztek, és minden idejüket együtt töltik. Az elmúlt 5 hétben elválaszthatatlanok voltak egymástól, már csak az a kérdés, hogy vajon mikor teszik hivatalossá a kapcsolatukat legalább egy lánykéréssel. Anélkül ugyanis II. Erzsébet nem lesz boldog, és amíg nincs eljegyzés, Meghan sem karácsonyozhat a királyi palotában. A párról készült romantikus képeket itt tudot megnézni!

12 év házasság után elhagyta férje a Barátok közt sztárját, Huszárik Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20170203-elhagyta-ferje-a-baratok-kozt-sztarjat-huszarik-katat.htmlA Barátok közt-ben látható Huszárik Kata életének fájdalmas időszakáról vallott. Férje 12 év házasság után hagyta el őt, mert új kapcsolata lett. A színésznő így magára maradt kisfiával! TV + Sztárok--Pécsi Idlikó csak reméli, hogy megéri a tavaszthttp://www.life.hu/sztarok/20170203-pecsi-idliko-remeli-hogy-megeri-a-tavaszt.htmlHónapok óta nem látta senki mosolyogni Pécsi Ildikót. A színésznő szomorúságának oka, hogy már az egészségügyi állapotára is kihat, hogy egyre csak romlik a kapcsolata volt menyével és az unokájával is.TV + Sztárok--Vámos Erika elköltözött otthonából: volt párja miatt hagyta el lakásáthttp://www.life.hu/sztarok/20170202-vamos-erika-volt-parja-miatt-koltozott-el-otthonabol.htmlVámos Erika komoly válságon ment keresztül: 9 évvel fiatalabb szerelmével meglehetősen elmérgesedett a kapcsolatuk. El is kellett költöznie a TV2 műsorvezetőjének az otthonából a volt párja miatt. TV + SztárokOrigoMeztelenül mutatta meg szülés utáni testét Blac Chynahttp://www.life.hu/sztarok/20170202-meztelenul-fotoztak-szules-utan-blac-chynat.htmlEgyáltalán nem szégyenlős Blac Chyna, aki nem is olyan rég szült gyermeket Rob Kardashiannak. A sztármama nem sokáig várt, hogy ismét ledobhassa a textilt: tök pucéran pózolt megmutatva szülés utáni testét. TV + SztárokOrigoKatie Holmes soha nem látott fotót posztolt: így nézett ki gyerekkénthttp://www.life.hu/sztarok/20170202-katie-holmes-gyerekkori-fotot-posztolt.htmlKatie Holmes előszeretettel kápráztatja el a rajongóit különleges fotókkal, ezúttal is így tett. A színésznő egy gyerekkori képet mutatott magáról, hajókázás közben készült róla a felvétel TV + SztárokOrigoSarka Kata és Bálint Antónia tárgyalása elmaradt: egy boszorkányt hallgattak volna kihttp://www.life.hu/sztarok/20170202-balint-antonia-es-sarka-kata-boszorkanyos-pere-elmaradt.htmlSarka Kata azzal vádolta Bálint Antóniát, hogy jóssal, kuruzslóval próbál rontást küldeni a családjára. Ennek az ügynek a tárgyalása azonban elmaradt, pedig Katát és a boszorkányt hallgatta volna meg a bíróság. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.