Hosszú Katinka: "Jelentkezem a masszázságyról. Sajnos Zoli nincs itt..."

Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádtuk Hosszú Katinka és Shane legutóbbi közös fotóját, melyen édesen grimaszoltak. Az úszónő azóta újra posztolt, most azonban egy másik férfit hiányolt, nem szeretett férjét.

Katinka szombaton is parádézott a nizzai nemzetközi úszóversenyen, és a fárasztó nap után a masszázságyon fekve mutatta meg a megnyert három arany- és két bronzérmét. A Facebookon azt is elárulta, miért lett utolsó az 50 gyors döntőjében: begörcsölt mindkét vádlija.

Tóth Gabi a Földanya stílusról: Alárendelem magam ennekhttp://www.life.hu/sztarok/20170205-toth-gabi-egy-betut-bakizott-a-dalban.htmlTóth Gabi stílust váltott, a popsztár-rocker Gabiból "Földanya" lett. A Life.hu-nak adott interjújában az énekesnő elmondta a véleményét a zsűriről, a kritikáról, valamint az új külsejéről. TV + SztárokOrigoRadics Gigi: "Tóth Gabi dala nagyon jó, abszolút Eurovízió-képes"http://www.life.hu/sztarok/20170205-radics-gigi-toth-gabi-dala-nagyon-jo.htmlRadics Gigi egy esküvői ruhára hasonlító ruhakölteményben tündökölt A Dal színpadán, ahol produkciójára maximális pontot kapott. Utána pedig interjút adott a Life.hu-nak.TV + Sztárok--Hirtling István: Észre sem vesszük, milyen az, amikor van kezünk és lábunk, amíg el nem veszítjükhttp://www.life.hu/sztarok/20170205-hirtling-istvan-az-eletrevalok-darabrol-meselt.htmlÉszre sem vesszük, milyen az, amikor van kezünk és lábunk, amíg el nem veszítjük – jelentette ki Hirtling István, aki az Életrevalók című színdarabban egy nyaktól lefelé béna férfit alakít. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoCaramel döbbenetes dolgot mondott Muri Enikőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170204-caramel-durva-dolgot-mondott-muri-enikonek.htmlLement A Dal idei harmadik válogatója, össze is állt a mezőny. Meg kell jegyeznünk, hogy ma este igazi dívák vonulnak fel a színpadon. Radics Gigi istennőként, Zséda pedig szexi démonként érkezett az élő adásba. TV + SztárokOrigoHarry herceg és barátnője, Meghan Markle kéz a kézben andalogtakhttp://www.life.hu/sztarok/20170203-harry-herceg-es-baratnoje-az-utcan-romantikaztak.htmlHarry herceget és amerikai barátnőjét legutóbb Londonban látták romantikázni. A szerelmesek egyáltalán nem bújtak el a kíváncsi szemek elől, sőt! Élvezték, hogy mindenki rájuk figyel. Ez volt az első alkalom, hogy nyilvánosan kéz a kézben mutatkoztak, pedig állítólag már össze is költöztek! TV + SztárokOrigoBrutálisat villantott Győzike: "A tanga rendesen szorított"http://www.life.hu/sztarok/20170203-gyozike-transzvesztitanak-oltozott-a-playback-parbaj-kedveert.htmlGyőzike kidolgozott testét már nemcsak a fitneszversenyeken csodálhatjuk meg, a Playback Párbaj ma esti részében hófehér bugyiban, latexköpenybe bújva bűvöli a közönséget. A showman produkciója meglehetősen erotikusra sikeredett, nem csoda hát, hogy a műsor háziasszonya, Szabó Zsófi lányos zavarában azt sem tudta, hogy hová nézzen. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.