Boldog születésnapot, Axl Rose! Így köszöntette fel Slash az 55 éves énekest

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Gustavo Caballero -
Slash Guns N Roses Axl Rose
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű gitáros igazán hozzá illő módon köszöntötte fel zenésztársát, Axl Rose-t, aki február 6-án ünnepli 55. születésnapját.

A Guns N' Roses éppen Ausztráliában tartózkodik, így ott ünneplik a frontember, Axl Rose születésnapját. Slash egy ijesztő godzillás GIF-fel köszöntötte barátját e jeles nap alkalmából. A rajongók természetesen nem csalódtak a zenész humorában.

Happy Birthday #AxlRose ! iiii]; )'

Slash (@slash) által közzétett videó,

A legendás zenekar újraegyesüléséről pont két éve, Axl születésnapján kezdtek pletykálni, amikor is Slash ugyanígy az interneten, a Twitteren köszöntötte fel az énekest.

Axl Rose 55 éves Forrás: AFP/2016 Getty Images/Gustavo Caballero

A zenekar szárnyal, mióta újra összeálltak, a tavalyi évben a dél-amerikai turnéjukkal 56 millió dollárt kerestek.

Exvőlegényének üzent Mariah Carey: porrá égette menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/sztarok/20170206-porra-egette-menyasszonyi-ruhajat-mariah-carey.htmlMariah Carrey - elmondása szerint - már túl van azon, hogy a milliárdos exvőlegénye kiadta az útját, legújabb videójában még sem ez látszódik: az énekesnő a klipjében égette porrá menyasszonyi ruháját. Ez ám az üzenet!TV + SztárokOrigoFöldes Eszter és Lovasi András megrajzolták, milyen legyen a gyerekükhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-foldes-eszter-lovasi-andras-gyerek-tervek-rajz.htmlFöldes Eszter és nála 18 évvel idősebb zenész szerelme, Lovasi András immár két éve házasok, szerelmük 2013-ban kezdődött. Boldogok együtt és már a gyerekszobát is elkészítették. Már csak a trónörökös várat magára... TV + Sztárok--Gyurta Dani és Cserpes Laura romantikázott: kirándulni ment a sztárpárhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-gyurta-dani-es-cserpes-laura-romantikus-kirandulasa.htmlCserpes Laura sokáig volt egyedülálló, de novemberben kiderült, hogy szerelmes. Gyurta Danival jött össze, ám sokáig nem vállalták fel a kapcsolatukat. Szerencsére már megtört a jég: egyre több közös képet raknak fel. Legutóbb kiruccanásukról is megmutattak egy szerelmes fotót. TV + SztárokOrigoJimmy 16 évvel a halála után is milliókat kereshttp://www.life.hu/sztarok/20170206-zambo-jimmy-halala-utan-meg-mindig-milliokat-keres.htmlJimmy számait rengetegen szeretik, nem csoda, hogy halála után is sokszor játsszák a dalait. 16 éve távozott a Király, de még mindig milliókat keres. TV + SztárokOrigoHódi Pamela esküvői titkokat árult elhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-hodi-pamela-berki-krisztian-eskuvoi-titkok.htmlHódi Pamela elárulta, miért tudta megtartani az ország macsóját, Berki Krisztiánt. TV + SztárokOrigoMuri Enikő videóban üzent kiesése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-muri-eniko-a-dal-kieses-videouzenet.htmlMuri Enikő videoüzenetben reagált hétvégi kiesésére... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.