Gyurta Dani és Cserpes Laura romantikázott: kirándulni ment a sztárpár

Cserpes Laura Gyurta Dániel romantika kirándulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserpes Laura sokáig volt egyedülálló, de novemberben kiderült, hogy szerelmes. Gyurta Danival jött össze, ám sokáig nem vállalták fel a kapcsolatukat. Szerencsére már megtört a jég: egyre több közös képet raknak fel. Legutóbb kiruccanásukról is megmutattak egy szerelmes fotót.

Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Cserpes Laura és Gyurta Dani egy párt alkotnak. A fiatalok eleinte nem nagyon akartak beszélni a kapcsolatukról, és képeket sem tettek közzé, de szerencsére nem titkolóztak sokáig. A rajongók legnagyobb örömére olykor bepillantást engednek a közös hétköznapjaikba, ahogyan ezt most is tették.

Gyurta Dani és Cserpes Laura Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt, Facebook/Cserpes Laura

Gyurta Dani és Cserpes Laura a hétvégén kiruccantak, ugyan nem mentek messzire, de láthatóan jól szórakoztak. Budapestet járták körül, romantikus időtöltésükről természetesen képet is posztoltak. Laura dokumentálta a kirándulásukat, a rajongók tetszését persze rögtön el is nyerte az újabb közös fotó. Előző nap a hálószobájukból posztoltak a szerelmesek.

Muri Enikő videóban üzent kiesése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-muri-eniko-a-dal-kieses-videouzenet.htmlMuri Enikő videoüzenetben reagált hétvégi kiesésére... TV + SztárokOrigoFeke Pál: "Külön öröm volt szőke nőnek lenni"http://www.life.hu/sztarok/20170206-feke-pal-a-sztarban-sztar-1-kicsi-dontose-a-life-hu-nak-nyilatkozott.htmlFeke Pál is lehetőséget kapott a Sztárban sztár + 1 kicsiben, hogy partnerével, Annával megmutathassák sokoldalúságukat. Pali ugyan nem lett első, de a döntőbe bekerültek, Fluor Tomit alakította. A Life.hu riporterének elmondta, hogy nagyon élvezte a show-t. A felkészülésről, a nehézségekről és a tapasztalatokról is beszélgettünk. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó: "Úgy éreztem, nem élem túl""http://www.life.hu/sztarok/20170206-pecsi-ildiko-ugy-erezte-nem-eli-tul-a-menyevel-partos-csillaval-valo-pereskedest.htmlPécsi Ildikó már nem tudja elviselni a fia és menye válása körüli marakodását, ráadásul már őt is beperelték. Ez annyira megviselte az egészségét, hogy kórházba került. TV + Sztárok--Tovább duzzad David Beckham botránya: feltörték az e-mail-fiókját!http://www.life.hu/sztarok/20170205-david-beckhamnek-feltortek-az-e-mail-fiokjat.htmlMint ismeretes, az exfocista e-mail-fiókját internetes kalózok törték fel, akik meztelen fotókat kerestek Victoriáról. A focista "pechjére" viszont egészen más találtak. TV + Sztárok--Három adás után száműzték a képernyőről Geszler Dorottyáthttp://www.life.hu/sztarok/20170205-geszler-dorottyat-harom-adas-utan-szamuztek-a-kepernyorol.htmlÚgy tűnik, egy szőkére cserélték le Geszler Dorottyát. Az illetékeseknek ugyanis nem tetszett Győrfi Pál műsorvezetőtársa, ezért három adás után egyszerűen levették a képernyőről. Helyette (újra) egy szőkét, Valkó Esztert ültették a kamerák elé. TV + Sztárok--Hosszú Katinka: "Jelentkezem a masszázságyról. Sajnos Zoli nincs itt..."http://www.life.hu/sztarok/20170205-hosszu-katinka-naprol-napra-jobb-lesz.htmlImádtuk Hosszú Katinka és Shane legutóbbi közös fotóját, melyen édesen grimaszoltak. Az úszónő azóta újra posztolt, most azonban egy másik férfit hiányolt, nem szeretett férjét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.