Szily Nóra családi tragédiáról vallott: váratlan haláleset okozott törést

Forrás: Origo -
halál Szily Nóra tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szily Nóra, a Life.hu sztárszerzője alapvetően jó évet tudhat maga mögött, de sajnos a magaslatok mellett a mélységek sem kerülték el. A szakmai sikerek mellett meg kellett küzdenie egy váratlan halálesettel, ami meg is betegítette a riportert. 

Szily Nóra nagyon sokat kérdezett már az élete során, rengeteg sztárt faggatott érzéseiről és az életéről – legutóbb Náray Tamást –, ő azonban a sajátjáról nem sokszor beszélt. Pedig a sok szakmai siker dacára az elmúlt évben komoly mélységekkel is meg kellett küzdenie, ami nem volt egyszerű feladat.

Szily Nóra a magasságok mellett mélységeket is megélt Forrás: Origo

"Váratlanul meghalt az édesapám felesége, akivel 44 évig éltek együtt. Igyekeztem minél többet mellette lenni, de a sok munkától már olyan kimerült voltam, hogy legyengült az immunrendszerem, és ágynak estem. Popper Péter mondta nekem egyszer, hogy úgy látja, én a nagy érzelmeket, szenvedélyeket szeretem. Amikor jól kileng az inga. De az inga a másik irányba ugyanúgy meglódul. Ezt megjegyeztem. A kényszerpihenő alkalmat adott arra, hogy kicsit befelé figyelhettem. De már egészséges vagyok, és lelkes" – árulta el Nóra a Best Magazinnak. Arról is beszélt, hogy bár nincs párja, nem érzi magányosnak magát. "Biztos vagyok benne, hogy ha szépen összeáll mindaz, amit elképzeltem, akkor az a bizonyos találkozás is eljöhet" – árulta el Nóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.