Hihetetlen titok derült ki Selena Gomez és The Weeknd kapcsolatáról

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
Selena Gomez szerelem The Weeknd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban egy olyan fotó került napvilágra, amely elképesztő hasonlóságot mutat Selena Gomez szülei és az ő kapcsolata között. Most már teljesen egyértelmű, miért ennyire szoros köztük a kötelék.

Ugyan a fiatal pár nem győzi hangoztatni, hogy mennyire szerelmesek egymásba, nem mindenki hitte el, hogy kapcsolatuk nem csupán fellángolás. Ám a közelmúltban napvilágra került kép egyértelművé tett mindent, gyakorlatilag mindannyiunknak leesett az álla.

Selena Gomez jogosan imádja új kedvesét Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Szokták mondani, hogy az ember tudat alatt mindig a családi mintának megfelelően választ partnert, de Selena és The Weeknd esetében ez olyan mértékig igaz, hogy szinte már hátborzongató. Íme a fotó, ami mindenkit megdöbbentett:

fuck // @selfenty

Selena & Justin Updates™ (@jelenasenergy) által közzétett fénykép,

Egy lelkes rajongónak köszönhetjük az összehasonlítást, hiszen ő fedezte fel Selena kisbaba kori képét. Talán azért nem maradt együtt Justin Bieber és az énekesnő, mert nem stimmelt a családi összkép? Vajon valóban karmikus kapcsolat van közöttük?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.