Durva hírek: Ilyen kegyetlen lenne Madonna?

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
adoptálás Madonna kegyetlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen hírek keltek szárnyra Madonnával kapcsolatban. Nem szívesen engednék még gyermeket adoptálni sem. Vajon igazak lehetnek a vádak?

Madonna újra a gyermekvállaláson gondolkodik. Nyolc évvel ezelőtt fogadta örökbe Malawiból kislányát, Mercy Jamest. A híres énekesnő egy másik kelet-afrikai otthonban tett látogatást, ahol kiválasztott egy ikerpárt, Esthert és Stellát, akiket szívesen örökbe fogadna.

Madonnát nem ajánlanák nevelőszülőnek Mercy James rokonai Forrás: NORTHFOTO/PBG/Empics Entertainment/Pbg

Mercy James rokonai azonban a saját esetükből tanulva szeretnék felhívni az ikrek szüleinek figyelmét, hogy Madonnával nem érdemes szövetkezni. Állításuk szerint mióta a pop királynője örökbe fogadta Mercy Jamest, azóta ők nem tarthatják vele a kapcsolatot.

"Ne adjátok örökbe az ikreket Madonnának. Soha többé nem láthatjátok majd őket, nem tarthatjátok a kapcsolatot. Olyan lesz, mintha meghaltak volna, és ez az érzés örökké fájni fog" – mondta Mercy James nagybátyja a DailyMailnek.

Nem tudni, hogy az állításokból mi igaz, ám az ikrek szülei még nem hozták meg a végleges döntést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.