Rudolf Péter fia egy súlyos sérülés miatt adta fel zenei karrierjét

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
sérülés Súlyos Rudolf Péter Nagy-Kálózy Eszter karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem valósíthatta meg a zeneszerzésről szőtt álmait Rudolf Péter fia, egy sérülés miatt ugyanis fel kellett adnia ezt a pályát. Azért még mindannyian reménykednek, hogy nem végleges a búcsú, bár azóta új megvalósítandó álmokat talált magának Olivér.

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter közös fia zenésznek készült, ám sajnos ezt az álmát fel kellett adnia. Olivér hiába indult el ezen az úton határozottan, a sors közbeszólt. Egy tragikus sérülés miatt nem folytathatta a zeneszerző és gitár szakot, végül a filmezésben találta meg a számításait.

Rudolf Péter fiának fel kellett adnia a zenei karrierjét Fotó: Hirling Bálint - Origo

"A fiam sokáig zenésznek készült. Londonba fel is vették zeneszerző és gitár szakra, aztán mégis a filmes világban találta meg önmagát.

Ennek egy speciális története van, amiben az is benne van, hogy az ő keze tönkrement.

Még reménykedik és reménykedünk benne, hogy nem kell feladnia, hiszen csodás dalokat ír. Majd talán a saját filmjéhez írhatja, hiszen most filmrendező szakon van"idézi a Blikk Rudolf Péter szavait. A színész Veiszer Alinda műsorában beszélt fia tragikus sérüléséről. Olivér kiskora óta zenei pályára készült, de a baleset után kénytelen volt változtatni.

Jelenleg a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanul rendezőnek,

Mirha című kisjátékfilmjével már be is mutatkozott. Testvére, Szonja játszotta a főszerepet, Rudolf Péter azonban nem biztos abban, hogy szívesen szerepelne fia egy alkotásában. "Ha a fiam ezt jónak látná, akkor elmennék, de nagyon félnék. Ez egy nagyon komplikált helyzet lenne a gyerekemmel, nem tudom, ez hogy menne" – mondta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.