Szexi dekoltázst villantott Szűcs Judith: Fotó!

Forrás: FEM3 -
fotó szexi Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Judithról szexi fotók készültek a thaiföldi nyaralásán. Azt is elárulta, hogy szíve szerint csak nudista strandra járna. 

Szűcs Judithról nem sűrűn látni bikinis fotókat, ezért nem csoda, hogy többen is felkapták a fejüket a képek láttán. A 63 éves énekesnő sok évet letagadhatna, ugyanis fantasztikus formában van.

Szűcs Judith kirobbanó formában van Forrás: FEM3

Elmesélése szerint a fényképezkedés vidám hangulatban telt, ugyanis a többi strandoló is vadul pózolni kezdett, mikor meglátták, hogy Judith és a vőlegénye milyen jó hangulatban örökítik meg a nyaralás legszebb pillanatait.

"A parton mindenki azon nevetett, hogy én ott fetrengek a homokban. De ilyenkor mindenki vérszemet kap, és bemegy a tengerbe és ők is fotózkodnak" - mesélte egy televíziós interjúban.

Judithot az sem érdekli, hogy ezzel milyen lavinát indít el, ugyanis őt egyáltalán nem érdekli mások véleménye, jól érzi magát a bőrében. Azt is elárulta, hogy

ha lehetne, nudista strandra járna.

Kiderült az is, hogy párjával, akivel 6-7 éve vannak együtt, már az első évben eljegyezték egymást, ám az esküvő időpontjáról nem mesélt részleteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.