David Beckham lovagi cím
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes dolgok derültek ki az eddig feddhetetlennek és makulátlannak tűnő sztárapukáról. Beckham hallgatása azt engedi feltételezni, hogy a róla szóló híreknek legalább egy része igaz. 

Beckhamet már csak egy hajszál választotta el a lovagi címtől, ám ekkor érdekes hírek láttak napvilágot vele kapcsolatban: a Football Leaks ugyanis rengeteg negatív üzenetet hozott nyilvánosságra a 41 éves sztár magánlevelezéséből.

A levelek sok mindenre fényt derítettek, például arra is, hogy David sokkal jobban sajnálja a pénzt, mint ahogy azt hangoztatja, ráadásul még az UNICEF-nek ajánlott adományával kapcsolatban sem mondott teljesen igazat.

Vajon igazságosan fosztották meg Beckhamet a lovagi címtől? Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Mohammed Elshamy

További értesülések szerint Beckham komoly adóbotrányba keveredett 4 évvel ezelőtt, és ez a valódi oka annak, hogy a lovaggá ütése elúszott. Mivel nincsenek releváns bizonyítékok a férfi ellen, ezért nem terelték jogi útra a dolgot, de már a gyanú is elég volt ahhoz, hogy a lovagi címtől elessen.

Természetesen nem biztos, hogy az ellene felhozott vádak igazak, de az mindenesetre furcsa, hogy David semmilyen módon sem próbál védekezni vagy hárítani.

Mark Davis és David Beckham a dél-nevadai Tourism Infrastructure Committee bizottsági ülésén Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Sokan azonban úgy gondolják, hogy nem igazságos Beckham megítéltetése, ugyanis a sportoló nem csak pénzt, hanem rengeteg időt és energiát is áldozott a nehéz sorsú gyerekek javára.

Véleményük szerint nemcsak számadatok alapján kellene megfosztani valakit a lovagi címtől, hanem azt is figyelembe kéne venni, hogy mennyi szeretet lakozik az illetőben - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.