Bizarr fotót posztolt Hosszú Katinka - Mi történt vele?

fotó Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa fotót posztolt a közösségi oldalán Hosszú Katinka: talán valami baj van? 

A közelmúltban még közös grimaszolós cukiskodást láthattunk Katinka és férje jóvoltából, de úgy tűnik, azóta történhetett valami a fiatal élsportoló életében.

A legutóbb közzétett posztjában hátráltató gondolatokról és félelmekről ír, ehhez pedig egy igazán bizarr fotót csatolt, melyen egy ijesztő maszkot visel, ezzel eltakarva kedves, mosolygós arcát.

Vajon mi félnivalója lehet a 27 éves sportolónak?

"Amikor a gondolataid, félelmeid csak limitálnának, jobb kikapcsolni az agyad, és robotként menni előre!" - írja a poszt szövegében Katinka.

Természetesen semmi baja az Iron Ladynek, mindössze egy újabb fanatikus képről van szó, egy olyan maszkban, ami sportolás közben még nagyobb erőkifejtést követel meg a viselőjétől. Katinka egyszerűen megállíthatatlan.

Félmeztelenül pózolt Katinka férje

Hosszú Katinka férjét az InStyle magazin január-februári számába fotózták, és közben videointerjút is készítettek vele. Arról beszélt, hogy milyen az Iron Lady márka stílusa, és mi is az igazi céljuk Katinkával. A videót itt tudod megnézni.
Ezek a sztárok nem úgy haltak meg, ahogy korábban tudtuk?http://www.life.hu/sztarok/20170207-sztarok-halalaval-kapcsolatos-osszefuggesek.htmlMikor egy igazán nagy sztár veszíti életét, elkerülhetetlen, hogy ne alakuljon ki egy-egy összeesküvés-elmélet a halálával kapcsolatban még akkor is, ha pontosan tudjuk, hogy miért hunyt el az illető. Íme 5 sztár, akik őrült elméletek áldozataivá váltak. TV + SztárokAFP53 éves lett Szulák Andrea: Boldog születésnapot!http://www.life.hu/sztarok/20170208-szuletesnapos-a-sokoldalu-szulak-andrea.htmlSzulák Andrea a szórakoztatás szinte minden műfajában kipróbálta már magát. A tévéműsor, és a színház is ugyanolyan közel állnak hozzá, karrierjét mégis énekléssel kezdte, méghozzá nem is Magyarországon. TV + Sztárok--Sarka Kata elszólta magát - Saját sofőrje van?http://www.life.hu/sztarok/20170208-sarka-kata-nem-vezet-sokat-soforje-van.htmlSarka Kata autóban ülve sminkelt, ami rajongói nemtetszését váltotta ki. A sztár próbálta menteni a helyzetet, ekkor szólta el magát... TV + Sztárok--Sváby András 10 év után tér vissza: van benne félelemhttp://www.life.hu/sztarok/20170208-svaby-andras-10-ev-utan-ter-vissza-az-atvre.htmlSváby András 10 év kihagyás után tér vissza a tévék képernyőjére, tulajdonképpen ott folytatja, ahol abbahagyta. Naplót fog vezetni, és bár van benne némi félelem, alig várja, hogy visszacsöppenjen a 'bolondokházába'. TV + Sztárok--Sebestyén Balázsék 7 milliót gyűjtöttek a leégett házú családnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170208-leegett-a-hazuk-sebestyen-balazsek-7-milliot-gyujtottek-nekik.htmlCsaládi házuk leégése után nincstelenné vált a kétgyermekes család, ám Sebestyén Balázsék a segítségükre siettek. A műsorvezetők és a Rádió 1 hallgatói összesen 7 millió forintot gyűjtöttek a majosházi családnak. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoVV Soma még nem kapta meg a nyereményét: 500 forintja maradthttp://www.life.hu/sztarok/20170208-vv-soma-meg-nem-kapta-meg-a-nyeremenyet.htmlBár megnyerte a ValóVilág legutóbbi szériáját VV Soma, a nyereményét még nem kapta meg, a félretett pénze viszont már elfogyott... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.