Gáspár Laci ketrecharc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci vérbeli ketrecharcossá változott és bizonyította, hogy modern kori gladiátorként is megállná a helyét a ringben. A Playback Párbaj házigazdája még az ütő- és rúgóerejét is lemérte az április 14-i Bellator Budapest 2017 gála sajtótájékoztatóján, amelyet az Rtl Spike közvetít majd. 

5 világhírű sztár rejtélyes halálesetehttp://www.life.hu/sztarok/20170207-sztarok-halalaval-kapcsolatos-osszefuggesek.htmlMikor egy igazán nagy sztár veszíti életét, elkerülhetetlen, hogy ne alakuljon ki egy-egy összeesküvés-elmélet a halálával kapcsolatban, még akkor is, ha pontosan tudjuk, hogy miért hunyt el az illető. Íme öt sztár, akik őrült elméletek áldozataivá váltak. TV + SztárokAFPAlig takarja valami Ónodi Eszter testéthttp://www.life.hu/sztarok/20170208-alig-takarja-valami-onodi-eszter-testet-szaunabol-posztolt.htmlAz Aranyélet színésznője szabadságát tölti, elutazptt síelni. A sport mellé terészetese a leazítás is dukál, szaunában fotózkodott.TV + Sztárok--Hoppá! Egy fotón Kasza Tibi és a Másnaposok sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170208-kozos-foton-kasza-tibi-es-a-masnaposok-sztarja.htmlNem semmi! Nem gondoltuk volna, hogy Kasza Tibi még a Másnaposok sztárjával is fényképezkedni fog. TV + SztárokOrigoGór Nagy Máriát megcsalta egykori férje: “Egy darabig tűrtem”http://www.life.hu/sztarok/20170208-gor-nagy-mariat-megcsalta-egykori-ferje.htmlGór Nagy Mária és Bíró Ica a Mokkában vallottak a nyitott kapcsolatokról, és arról, mi a véleményük a megcsalásról. A színésznő beismerte, őt előző férje megcsalta. Viszonyáról annak idején a karácsonyfa alatt vallott volt férje. TV + Sztárok--Alekosz és Kiszel Tünde egy pár?http://www.life.hu/sztarok/20170208-alekosz-es-kiszel-tunde-egy-par.htmlAz Édes élet két emblematikus figurája kétségkívül Baukó Éva és Alekosz. Ha róluk van szó, a legbizarrabb és legelképesztőbb jeleneteket láthatjuk a tévé előtt ülve. Ezúttal viszont ismét sikerült mindenkit meglepniük... TV + Sztárok--Bizarr fotót posztolt Hosszú Katinka - Mi történt vele?http://www.life.hu/sztarok/20170208-durva-fotot-posztolt-hosszu-katinka.htmlFurcsa fotót posztolt a közösségi oldalán Hosszú Katinka: talán valami baj van? TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.