Szulák Andrea születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea a szórakoztatás szinte minden műfajában kipróbálta már magát. A tévéműsor és a színház is ugyanolyan közel áll hozzá, karrierjét mégis énekléssel kezdte, méghozzá nem is Magyarországon.  

Szulák Andrea rengeteg szerepet felvett az élete során, és nemcsak a színházban: volt szórakoztató műsor házigazdája, énekesnő és színésznő is, évek óta pedig mindezek mellett édesanya is, ráadásul egyedülálló. Szulák Andrea szívéhez mindegyik szerep közel áll – természetesen a legjobban az anyaszerepet szereti –, karrierjét azonban az éneklés indította be.

53 éves lett Szulák Andrea Fotó: M. Schmidt János/Origo

A 80-as években külföldön dolgozott tánczenészként, hazaköltözése után pedig bárokban lépett fel, ott kápráztatta el a közönséget csodálatos hangjával. 1990-ben az új Neoton énekesnője lett, de később dolgozott a Rapülők zenekarral is. A tévés karrierjét 1998-ban kezdte, méghozzá a TV2-nél. Saját műsort kapott Kivagyok én? címmel, de nem ez volt az egyetlen: később az Activityt is vezette, ahogy a Szulák Andrea Show-t is, és még számos egyéb műsort más csatornákon. Szakmai előmeneteléről rengeteget lehet tudni, de a magánéletét mindig féltőn óvta a színésznő. Egy évtizeden át boldog párkapcsolatban élt, ám sajnos csaknem két évvel ezelőtt férjével szétváltak útjaik. Szulák Andrea azóta egyedül neveli a 2007-ben született kislányát, Rozinát, akiért a munkáit is hajlandó lemondani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.