Fejős Éva folyamatosan aggódik újszülött kislányáért

Forrás: Facebook/Fejős Éva hivatalos oldala -
Fejős Éva baba aggódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fejős Éva közel ötvenévesen hozta világra első kislányát, a gyönyörű Lindát. A baba és mamája is tökéletes egészségnek örvendenek, már elkezdték közös életüket is saját otthonukban. A boldog hétköznapok közé azért beférkőzik némi félelem is...

A népszerű írónő saját újságja címoldalán jelentette be a nagyszerű hírt: kisbabát vár. Bár sokan kifejezték nemtetszésüket amiatt, hogy a sztár közel 50 évesen vállal babát, Éva nagyon boldog volt a hír hallatán, és alig várta, hogy végre megszülessen kislánya, Linda.

A boldog család már saját otthonukban éli mindennapjait, ám az édesanya szerint a baba születésével azonnal beférkőzött életükbe a félelem is. Úgy tervezték, hogy a csöppség saját szobájában fogja majd tölteni az éjszakákat, ám két nap után felülírták saját szabályaikat, és magukhoz vették Lindát.

Fejős Éva Forrás: Facebook/Fejős Éva hivatalos oldala

"Rémisztő érzés, amikor a kisbaba egész éjjel sír. Korábban négy-öt óra alvással is beértem, nem is tartottam az éjjelektől, az első éjszaka után mégis kidőltem" – mesélte a Hot! magazinnak az írónő.

Éva akkor vált paramamivá, amikor elöntötték őt a jó tanácsok,

és kiderült, az anyatej mellett tápszert is adnia kell a babának.

"Fel sem vetődött volna bennem, hogy aggódjak, amíg nem ömlöttek rám a tanácsok(...), mostanra azonban elbizonytalanodtam, és sorra teszem fel magamnak a kérdéseket. Leggyakrabban azt, hogy »Én most nem csinálok jól valamit?«" – vallotta őszintén az anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.