Keleti Györgyi perel – Ezt üzeni rosszakaróinak

Forrás: Tv2 -
Olaszország Keleti Györgyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keleti Györgyi állításait megerősítették a történtek: kártérítést követel, és a rosszakaróinak is üzent.

Ahogy azt már a Life.hu is megírta, Keleti Györgyit 2011-ben tartóztatták le Olaszországban. Fiatal lányok futtatásával vádolták, de később bizonyíték és bűncselekmény hiányában szabadlábra helyezték. Addig azonban hosszú hónapok teltek el, ráadásul még bántalmazás áldozatává is vált.

"Sokkal erősebb, erőszakosabb nő volt, könnyű szerrel lefogta meggyengült, lefogyott ellenfelét. A szobában lévő három nő mozdulatlanul nézte a jelenetet. Györgyi pontosan tudta, hogy egyedül van, és senki nem fog segíteni rajta..." (idézet Györgyi könyvéből)

Keleti Györgyi nem hagyja magát Forrás: Tv2

A 43 éves nő kártérítést követel az olasz államtól, és ügyvédje szerint jó eséllyel nyerni is fognak, ám bármekkora összeget is kapnak, a pénz sosem fogja eltüntetni Györgyi sérelmeit. Ezután a híresség a rosszakaróinak üzent, ezzel pontot téve a múltra:

"Tartom és vallom, hogy a magánéletem csak rám tartozik és a szereplőire. Nem tagadom, és nem titok, hogy jómódban élek. Saját luxusautóm van, és nem albérletben lakom. Nincs hitelem és tartozásom sem. Példásan jó a kapcsolatom a szüleimmel, ami törhetetlen – több ember bánatára.

Boldog embernek vallom magam, aki szereti az életét. Nem érdekelnek a találgatások, az ostoba emberek buta mendemondái. És ha külföldre járnék dolgozni, azt gondolom, ahhoz sem lenne köze senkinek, az én életem, az én döntéseim" – írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.