Lagzi Lajcsi biztosítási ügyének a végére pont került: megegyeztek

Forrás: tv2 -
megegyezés Lagzi Lajcsi biztosítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi végre fellélegezhet, ugyanis eggyel kevesebb problémával kell foglalkoznia. A biztosítója ellen indított eljárás- akik nem fizettek a leégett magtára után - lezárult, ráadásul ő került ki győztesen!

Lagzi Lajcsit 2012-ben érte kár, ugyanis lángra kapott és teljesen le is égett a magtára. Az érvényes szerződés ellenére azonban a biztosítója nem fizetett az őt ért kár után, ezért indított eljárást a zenész. Sokáig kérdéses volt, hogy vajon sikerül-e majd megállapodniuk, de úgy tűnik, Lajcsi fellélegezhet.

Lagzi Lajcsi biztosítási ügye lezárult Forrás: tv2

Lezárult ugyanis az ügy, méghozzá egy kölcsönösen jó megállapodással.

Ezentúl eggyel kevesebb problémával kell Lajcsinak szembenéznie, hiszen így a biztosítási csalás vádjával indított nyomozás is megszűnt. Szerdán kötötték meg a megállapodást -írja a Ripost. A hozzájuk eljuttatott nyilatkozat szerint a felek a perköltségeiket maguk viselik, a biztosító pedig kifizeti az épületet ért károkat, az ingóságokban keletkezetteket viszont nem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.