Alföld televízió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miért kreatívabbak a szép nők, mint a rusnyák? Nos, az Alföld Televízióban tudják a választ.

"Esztétikai kezelések a kor tükrében" - ez volt a címe annak az adásnak, amely az Alföld Televízió Púder című műsorában ment le még januárban. A 444 viszont CSAK a mai napon szúrta ki a zseniális felkonfot, ami szó szerint így hangzik a debreceni műsorvezető, Megyeri Csilla szájából:

Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink? Tartsanak velünk!

Kandász Andrea házas létére nős kollégájába szeretett bele: 19 éve együtt vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-kandasz-andrea-19-evvel-ezelott-szeretett-bele-nos-kollegajaba.htmlJól működő házasságban élt Kandász Andrea, amikor 19 évvel ezelőtt megismerkedett mostani férjével, aki akkor szintén házas volt. Ennek ellenére mindent elsöprő szerelem alakult ki köztük. Nehezen, de végül döntöttek: mindent feladtak, hogy együtt lehessenek. TV + SztárokOrigoJ.Lo bevallotta: A fiatalabb férfiakra bukikhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-jennifer-lopez-a-fiatal-ferfiakra-bukik.htmlA szexi énekesnő nem csak bevallotta a fiatalabb férfiakhaz való vonzalmát, hanem meg is indokolta azt... TV + Sztárok--Janza Kata összeköltözött a 22 évvel fiatalabb párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-janza-kata-es-pesak-adam-osszekoltoztek.htmlA jelek szerint Kata és Ádám kapcsolata még a tökéletesnél is jobb, hiszen már össze is költöztek egy közös otthonba. TV + Sztárok--Tóth Andit egyáltalán nem érdekli a pasizás - Ez az oka!http://www.life.hu/sztarok/20170209-toth-andit-nem-erdeklik-a-ferfiak.htmlA fiatal sztár elárulta: jelenleg egyáltalán nem érdekli a pasizás, majd annak is eljön a maga ideje. TV + SztárokOrigoSarka Kata Facebookon teregeti ki házasságának megromlásáthttp://www.life.hu/sztarok/20170209-sarka-kata-facebookon-teregeti-ki-maganeletuket.htmlSarka Kata egyre több dolgot árul el arról, mi vezetett Hajdú Péterrel való házasságának megromlásához. Kommentjeiből az derül ki, hogy sokat tűrt volt férjének, de amikor kiderültek a megcsalások, értelmetlenné vált mindaz, amit eddig elnézett. TV + Sztárok--Gianni Annoni 45 évesen házasodik: ezért várt eddighttp://www.life.hu/sztarok/20170209-gianni-annoni-ezert-vart-eddig-a-hazassaggal.htmlGianni nem is olyan rég jegyezte el Debreczeni Zitát, így 45 évesen készül először az esküvőjére. Elárulta, miért várt eddig ezzel a lépéssel. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.