Sváby András házassága megromlott: válik a műsorvezető

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
válás Sváby András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sváby András 10 év után az ATV-n saját műsorral tér vissza. Újra az újságok címlapján szerepel a sztár, ám ezúttal nem szakmai sikerei miatt írnak róla: válik a tévés.

Sváby András karrierje felfelé ível, hiszen személyesen Hajdú Péter kereste meg őt azzal, hogy szeretné, ha együtt dolgoznának az ATV-ben. Az egykori TV2-s műsorvezető igent mondott a felkérésre, így hamarosan láthatjuk őt közérdekű témákat boncolgató magazinműsorában.

Ezúttal viszont nem szakmai sikerei miatt került címlapra, hanem magánéleti válsága miatt:

válik a műsorvezető.

Sváby András válik feleségétől Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nem szeretek, nem is szoktam a magánéletemről beszélni, annyit azonban elismerek, hogy nem élek együtt a feleségemmel egy ideje. A jó viszony megmaradt, napi szinten találkozunk az egyik vállalkozásunk ügyintézései miatt. A legnagyobb kapocs köztünk a két közös fiunk. Válunk, de nem egy szörnyű folyamatban vagyunk benne, ahol kígyót-békát kell egymásra kiabálnunk..." – mesélte őszintén Sváby a Story magazinnak.

Gábor Zsazsa férje bizarr szexuális életéről vallott emlékirataibanhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-gabor-zsazsa-bizarr-szexualis-szokasok.htmlGábor Zsazsa még halála után is szolgáltatja a szaftos részleteket nem mindennapi életéről... TV + SztárokOrigoAlekosz és Kiszel Tünde egy pár?http://www.life.hu/sztarok/20170208-alekosz-es-kiszel-tunde-egy-par.htmlAz Édes élet két emblematikus figurája kétségkívül Baukó Éva és Alekosz. Ha róluk van szó, a legbizarrabb és legelképesztőbb jeleneteket láthatjuk a tévé előtt ülve. Ezúttal viszont ismét sikerült mindenkit meglepniük... TV + Sztárok--Sarka Kata elszólta magát – Saját sofőrje van?http://www.life.hu/sztarok/20170208-sarka-kata-nem-vezet-sokat-soforje-van.htmlSarka Kata autóban ülve sminkelt, ami rajongói nemtetszését váltotta ki. A sztár próbálta menteni a helyzetet, ekkor szólta el magát... TV + Sztárok--Gábor Zsazsát megerőszakolta férje – így esett teherbe a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170207-gabor-zsazsa-megeroszakoltak-ferje-terhes-lett.htmlGábor Zsazsa néhány hónappal a századik születésnapja előtt hunyt el amerikai otthonában. Férje, Frederic von Anhalt még halála után is egykori szerelme akaratát szeretné beteljesíteni: mindenáron Magyarországon temetné el. Vajon a herceg tudott arról, hogy a dívát a Hilton-lánc örököse megerőszakolta, és így esett teherbe? TV + SztárokOrigoFöldes Eszter és Lovasi András megrajzolták, milyen legyen a gyerekükhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-foldes-eszter-lovasi-andras-gyerek-tervek-rajz.htmlFöldes Eszter és nála 18 évvel idősebb zenész szerelme, Lovasi András immár két éve házasok, szerelmük 2013-ban kezdődött. Boldogok együtt, és már a gyerekszobát is elkészítették. Már csak a trónörökös várat magára... TV + Sztárok--Várkonyi Andi elárulta, kivel tud összebújva aludni és az nem a Bochkorhttp://www.life.hu/sztarok/20170131-varkonyi-andi-titka-kiderult.htmlVárkonyi Andi elárulta, ki az az egyetlen személy, akivel képes összebújva aludni. Nem a párja az...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.