Delhusa Gjon egy 19 éves lányt szeret

Fotó: Bacskó László -
szerelem Delhusa Gjon korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta nem mesélt a magánéletéről Delhusa Gjon, pedig zajlanak körülötte az események. Egy 44 évvel fiatalabb lányba, Fanniba szerelmes, akivel tökéletesen kiegészítik egymást. A korkülönbség pedig egyiküket sem érdekli. 

Két évvel ezelőtt kezdődött a kapcsolatuk Delhusa Gjon egy fellépésén, és nagyon hamar szerelem lett belőle. Elsöprő érzelmek alakultak ki, a kérdéseknek nem volt helyük. Pedig nem kevés korkülönbség van köztük, 44 év. Ez azonban őket nem foglalkoztatja. Jól egymásra találtak, ugyanis egyikük sem a saját korosztályához vonzódik.

Delhusa Gjon szerelmes: 44 évvel fiatalabb a barátnője Fotó: Bacskó László

"Tudom, sokan megdöbbentek a nagy korkülönbség miatt, ami köztünk van, de Fanni korához egy negyvenéves nő bölcsessége párosul.

Engem egyébként sem viseltek el soha az idősebb nők, egyszerűen sok voltam nekik"

– árulta el Gjon a Best Magazinnak. Hozzátette, Fanni sem a saját korosztályához vonzódik, mindig is az idősebbeket szerette. A fiatal lány egykor élsportoló volt, minden idejét lekötötték az edzések. Számára Gjon az első igazi szerelem. A zenész szerint a fiatal lány feltölti őt energiával, sok mindenben az édesanyjára emlékezteti.

"Sok mindenben az édesanyámra emlékeztet:

ő volt ilyen markáns, végtelenül teherbíró, soha nem panaszkodó, és mindent mindig megoldó. Fanni is ilyen" – árulta el Gjon, akit meg is változtatta a szerelme: több állatuk is lett, és rendmániájából is engedett. "Megtaláltam a társam, ő a másik felem, és azt hiszem, ez kölcsönös" – mondta Delhusa Gjon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.