Hajós András kevesebb pénzt keres, mint kollégái

Forrás: TV2 -
Hajós András csatorna pénz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajós András a szabadság híve, éppen ezért nem köti szerződés egyetlen csatornához sem. Ennek megvan a hátulütője is, így ötödannyit pénzt keres, mint kollégái.

Hajós András nagyon szereti a televíziózást, ám nem híve a szoros kötődésnek. Számára nagyon fontos a szabadság, ezért egyik csatornával sem kötött kizárólagos szerződést. Ennek persze megvannak az előnyei, hiszen így nagyon sokféle műsorban szerepelhet, de hátrányai is vannak. Ő csak műsorokra szerződik, így kevesebbet keres.

Hajós András nem kötelezi el magát Forrás: TV2

"Én független vagyok, műsorokra szerződöm. Most tavasszal lesznek egyébként olyan más feladataim, amik miatt egyébként is elfoglalt leszek" - mondta Hajós András, aki hozzátette, így persze a fizetése is kevesebb.

"Így ötödannyi pénzt keresek, mint a kollégáim"

- mondta a tévés. Döntésének a szabadságon kívül magánjellegű és egyéb okai vannak, melyeket nem részletezett. "Igyekszem független maradni, saját ritmusom szerint haladni" - árulta még el a Borsnak Hajós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.