Terhes Munkácsy Kata színésznő, a Barátok közt egykori szereplője

Munkácsy Kata Barátok közt terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta egy párt alkot Munkácsy Kata és Serbán Attila. A színésznő – akit a Barátok közt Bokros Lindájaként ismert meg az ország – kisbabát vár szerelmétől: már az ötödik hónapban van!

A Barátok közt-ből ismerheti az ország Munkácsy Katát, aki éveken át alakította Bartha Zsolt lányát, Lindát. A sorozatban már nem játszik, egy sokkal izgalmasabb korszak jött el az életében. Kiderült ugyanis, hogy első gyermekét várja a színésznő. Munkácsy Kata és Serbán Attila – aki az Operettszínház színésze – közel hat éve vannak együtt, és már alig várják, hogy kezükben tarthassák gyermeküket.

Munkácsy Kata babát vár Forrás: RTLKLUB

A pár között 16 év korkülönbség van, és a legnagyobb harmónia. Alig várják már, hogy megszülessen gyermekük, aki kislány lesz!

"Rettentően boldogok vagyunk, minden rendben van a picivel, és Kata is jól viseli a terhességet.

Már a baba is érzi a ritmusomat. Az alvásciklusa már most a miénkhez alkalmazkodott, illetve ahhoz, ami idekint várja. Például mindig megvár este próba után, fél 11-kor még ébren van. Az én ritmusomban jelentkezik odabentről, kézzel-lábbal püfölve az édesanyja pocakját, szinte a komplett szóló dalomat visszakopogja az előadásból"mondta a Borsnak Serbán Attila, aki az Ének az esőben című darabban játszik.

Baukó Éva nyílt levelet írt Sarka Katánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170210-bauko-eva-hajdu-peternek-es-sarka-katanak-hagyjatok-abba.htmlHajdú Péter és Sarka Kata nem a csendes szétválást választották. Mióta kiderült kapcsolatuk megromlása, rengetegszer szólaltak meg újságokban vagy nyíltan a Facebook-oldalukon a fejleményekről. Legutóbb Kata teregette ki a szennyest közösségi oldalán arról, mennyit tűrt egykori férjének az elmúlt években. Baukó Éva pedig úgy érezte, ez már több a soknál: nyílt levélben megkérte őket, hagyják abba és intézzék el maguk között. TV + Sztárok--VV Mici és VV Krisztián összeházasodnak- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170210-vv-mici-vv-krisztian-osszehazasodnak.htmlVV Krisztián videóüzenetben osztotta meg örömét követőivel: elveszi feleségül a Való Világ nyolcadik szériájában megismert kedvesét, Mici. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián az exeiről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170209-berki-krisztian-az-exeirol-nyilatkozott-ezert-nincs-veluk.htmlHódi Pamelának sikerült megfogni Berki Krisztiánt, hiszen nemsokára oltár elé is állnak. Nemrég Pamela arról nyilatkozott, miért ő lett az a szerencsés, akit a műsorvezető feleségül vesz. Szerinte ő volt az egyetlen, aki nem bólogatott mindenre, ám szavait sokan kiforgatták. Berki Krisztián úgy döntött, ő is megszólal: ezért nincs már exeivel. TV + SztárokOrigoSarka Kata elmondta, sokat tűrt Hajdú Pétertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170210-sarka-kata-sokat-turt-hajdu-petertol.htmlSarka Kata azt állítja, Hajdú Péter fizetett újságírójával akarja őt lejáratni. Ezt annak kapcsán jelentette ki, hogy az egyik bulvárhetilapban a tévés azt nyilatkozta, hogy nem lepi meg felesége – aki egyébként már a nevét is megváltoztatta – új kapcsolata. Kata egy Facebook-posztban fakadt ki, ahol kommentekben válaszolt is követői kérdéseire. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoUtcára tenné Pécsi Ildikó Pártos Csilláthttp://www.life.hu/sztarok/20170210-utcara-tenne-pecsi-ildiko-volt-menyet-partos-csillat.htmlKomoly döntésre számta el magát Pécsi Ildikó. A színésznő minden követ megmozgat, hogy kitegye lakásából volt menyét, Pártos Csillát. TV + Sztárok--Havas Henrik felkarolta a rusnyázó műsorvezetőlánythttp://www.life.hu/sztarok/20170210-havas-henrik-felkarolta-a-rusnyazo-musorvezetolanyt-megyeri-csillat.htmlAz Alföld Televízió műsorvezetője, Megyeri Csilla szerint a szép nők kreatívabbak mint a rusnyák. Egy álló napja az ő felkonfján röhög az ország, de állítja: nem érdekli. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.