Gubík Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gubík Ági lett a Story-gála Év Színésznője díjának nyertese. Beszéde ennyi volt: "Köszönöm!" A színésznő Barátok közt-beli karakteréről beszélt a Life.hu-nak. 
Story-gála: Gyönyörű nő Győrfi Pál feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20170211-story-gala-gyorfi-pal-felsegevel-erkezett.htmlGyönyörű feleségével érkezett az idén is a Story-gálára Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője. Adrienn, ahogy mindig, most is tündökölt. TV + Sztárok--Story-gála: Ők a díjazottak 2017-benhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-a-story-gala-dijazottjai.htmlAhogyan korábban, úgy idén is a magazin olvasói és egy szakmai kuratórium döntenek arról, hogy kik és mely produkciók kapják meg Story-díjakat. A kuratórium tagjai 2017-ben: Kovács Ági, Miklósa Erika, Pataki Ági, Cserhalmi György és Rózsa György. TV + Sztárok--Story-gála: Opitz Barbi tündökölthttp://www.life.hu/sztarok/20170211-story-gala-opitz-barbi-tundokolt.htmlMegváltozott életkörülményeiről mesélt a Life.hu-nak az X-Faktor győztese Opitz Barbi. Boldog, hogy meghívták a gálára és örül annak, hogy hírességek között mozoghat. TV + Sztárok--Havas Henrik Friderikusz Sándorról, Majkáról és Sebestyén Balázsrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-havas-henrik-friderikusz-sandorrol-majkarol-es-sebestyen-balazsrol-beszelt.htmlHavas Henrik nem kíméli a közszereplőket. A riporternek általában mindenről és mindenkiről megvan a véleménye, legutóbbi interjújában például Friderikusz Sándorról, Majkáról és Balázsról is beszélt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huStory-gála: Szellő István nem bulizik Magyarországonhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-szello-istvan-nem-bulizik-magyarorszagon.htmlA Life.hu riportere Szellő Istvánt arról kérdezte, híradósként mennyire tudja elengedi magát egy közéleti rendezvényen. A tévés elmondta, hogyan áll ehhez a kérdéshez, és még arról is beszélt, nézi-e a Barátok köztöt. TV + Sztárok--Dér Heni közös fotót posztolt vőlegényével Vincze Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-der-heni-kozos-kepet-posztolt-volegenyevel-vincze-gabor-futballedzovel.htmlKorábban már szakítottak, de nemrégiben újra egymásra talált Dér Heni és Vincze Gábor. Az énekesnő tavaly szilveszterkor a Facebookon osztotta meg boldogságát követőivel, hogy újra együtt van futballedző kedvesével, akivel 2015 augusztus elején szakítottak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.