Story-gála: Sarka Kata egyedül érkezett: "Nem ez életem partija"

Sarka Kata Story-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata egyedül jött a Story-gálára, a válásáról nem volt hajlandó beszélni, de a ruhájáról annál inkább. Azt is elmondta, szereti ezt a rendezvényt, de nem itt fog leginkább felszabadulni. 

Story-gála: Szellő István nem bulizik Magyarországonhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-szello-istvan-nem-bulizik-magyarorszagon.htmlA Life.hu riportere Szellő Istvánt arról kérdezte, híradósként mennyire tudja elengedi magát egy közéleti rendezvényen. A tévés elmondta, hogyan áll ehhez a kérdéshez, és még arról is beszélt, nézi-e a Barátok köztöt. TV + Sztárok--Dér Heni közös fotót posztolt vőlegényével Vincze Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-der-heni-kozos-kepet-posztolt-volegenyevel-vincze-gabor-futballedzovel.htmlKorábban már szakítottak, de nemrégiben újra egymásra talált Dér Heni és Vincze Gábor. Az énekesnő tavaly szilveszterkor a Facebookon osztotta meg boldogságát követőivel, hogy újra együtt van futballedző kedvesével, akivel 2015 augusztus elején szakítottak. TV + Sztárok--A Dal 2017 Felfedezettje-díj nyertese Kanizsa Ginahttp://www.life.hu/sztarok/20170211-a-dal-2017-felfedezettje-dij-nyertese-kanizsa-gina-enekesno.htmlA Dal 2017 Felfedezettje-díj nyertese a Zeneakadémia növendéke, Kanizsa Gina lett, aki a legtöbb tízpontost kapta a zsűritől. Gina elmondta, nem számított erre a díjra. Nem állítja, hogy a legjobb lenne, hiszen szerinte ez a díj annyit jelent, hogy eddig ugyan nem volt a színen, most már ott van. A díjátadó után beszélgettünk az énekesnővel.TV + SztárokOrigoPápai Joci A Dal eddigi rekorderehttp://www.life.hu/sztarok/20170211-papai-joci-a-dal-eddigi-rekordere-interju.htmlPápai Joci két 10 pontos értékelést is kapott a zsűritől, így az eddigi adásokban ő érte el a rekordpontszámot. Origo című világzenei dala így első helyezettként jutott tovább. Joci a Life-hu-nak a műsor után mesélt érzéseiről, elképzeléséről a döntő kapcsán, valamint a hasonló stílusban zenélő Oláh Geriékről, mint lehetséges konkurenciáról is elmondta véleményét.TV + SztárokOrigoGáspár Evelin üzletet nyithttp://www.life.hu/sztarok/20170211-gaspar-evelin-uzletet-nyit-szulei-segitsegevel.htmlSzülei segítségével üzletet nyit Budapest III. kerületében Gáspár Evelin. Hogy pontosan milyet, azt egyelőre nem árulták el. TV + SztárokOrigoKözönségszavazattal jutott tovább a Soulwave A Dalbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-kozonsegszavazattal-jutott-tovabb-a-soulwave-a-dalban-dontosok-lettek.htmlA Soulwave-nek másodjára is sikerült közönségszavazattal továbbjutni A Dalban. Számukat játsszák a rádiók, így többen is ezt előnyként emlegetik. A zenekar énekese, Fodor Máté mesélte, miért voltak befeszülve az első adásban, és most hogyan tudtak oldódni, aminek következményeként a döntőben találták magukat.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.