Ezek voltak a Story-gála legjobb pillanatai - Így buliznak a hazai celebek

pillanatok Story-gála celebek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén 18. alkalommal vonultak végig a vörös szőnyegen a hazai társasági élet legfontosabb szereplői a Story Ötcsillag- és Érték-díj gáláján. A báli szezon legjobban várt eseményén mi is ott voltunk. Nézzétek meg, hogyan buliztak hazánk celebjei!

Február 11-én, szombaton este a Corinthia Grand Hotel báltermében ünnepelték a Story-olvasók, valamint a kuratórium választottjait, akik kiemelkedő művészi és közéleti teljesítményükkel érdemelték ki a nívós díjakat. Az est sztárfellépője Sophie Ellis-Baxtor volt, majd Marót Viki bandája húzta a talpalávalót.

/1702/Ezek_201721202113



Story-gála: Majka 11 hónapja nem piálhttp://www.life.hu/sztarok/20170212-story-gala-majka-11-honapja-nem-pial.htmlMajka nyerte a 2017-es Story-gálán az Év műsorvezetője címet. Az ózdi rapper a Life.hu-nak elmondta, miért nem zavarja, ha azt gondolják róla, hogy nagy az arca, miért küldte el a hozzá dörgölőző celebet a f.szba, és miért nem piál 11 hónapja. TV + Sztárok--Story-gála: Fodor Zsóka nagyon hálás Magdi anyusnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170212-story-gala-fodor-zsoka-nagyon-halas-magdi-anyusnak.htmlFodor Zsóka, vagy ahogy mindenki ismeri, a Barátok közt Magdi anyusa fellépésekkel és utazással tölti mindennapjait. De hogy mit gondol Magdi anyusról és mit is köszönhet ennek a szerepnek, elmondja az interjúban. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi: "Nem fogom vissza magam"http://www.life.hu/sztarok/20170212-story-gala-schobert-norbi-a-jovoben-sem-fogja-vissza-magat.htmlSchobert Norbitól, a cukortól és a kokaintól volt hangos a magyar sajtó, felpörgött a mémgyár. És hogy hogyan éli meg Norbi az őt ért támadásokat? A Life.hu riporterének elmondja. TV + Sztárok--Story-gála: Hajdú Péter kirándult a buli helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20170211-hajdu-peter-a-termeszetben-kirandult-a-story-gala-helyett.htmlMíg Sarka Kata szó szerint tündökölt a szombat esti Story-gálán, addig Hajdú Péter valahol egészen máshol töltötte az idejét. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoStory-gála: Kozsónak eltűnt a hajtincse és a barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170212-story-gala-kozsonak-levagatta-hajtincset-es-szakitott-baratnojevel.htmlKozsó visszatér eredeti önmagához, és popcsapatokat fog összerakni. A Life.hu riporterének a terveiről mesélt, valamint azt is megosztotta velünk, miért vágatta le ikonikus hajtincsét, és hogy miért érkezett egyedül a Story-gálára. TV + Sztárok--A Dal 2017: Tóth Gabi nyerte a második elődöntőthttp://www.life.hu/sztarok/20170211-a-dal-2017-teljes-a-donto-mezonye-toth-gabi-nyerte-a-masodik-elodontot.htmlTóth Gabi & Freddie Shuman feat. Lotfi Begi nyerte A Dal 2017 második elődöntőjét szombaton. A szakmai zsűri és a nézők döntésével még a Leander Kills és Zävodi + Berkes Olivér, a tévénézők szavazataival a Kállay Saunders Band jutott a döntőbe, így teljessé vált a mezőny. A műsorban átadták a legjobb dalszövegírónak járó díjat, amelyet a Leander Kills kapott. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.