Robbie Williams meztelen fotó születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres angol énekes nem mindennapi módon emlékezett meg a saját szülinapjáról: egy 1970-es meztelen képpel örvendeztette meg a rajongóit. 

A tizenhatszoros BRIT Díj-győztes énekes ma, azaz február 13-án töltötte be a 43. életévét. Negyven felett az ember egyre gyakrabban nosztalgiázik, így nem csoda, hogy a szexi sztár is előrukkolt egy retro fényképpel, amelyen teljesen pucéran szerepel.

Robbie Williams meztelen fotóval ünneplo a szülinapját Forrás: Origo

Az 1970-es kép a The Show Off Must Go On Tour keretein belül készült a színpadon, és Robbie férfiasságát a gitárján kívül semmi más nem takarja. A fotójával rengeteg kedvelést gyűjtött össze a közösségi oldalán, valószínűleg számtalan női szív dobbant meg a kép láttán.

A közkedvelt dalszerző, aki állítása szerint minden Spice Girls tagot ágyba vitt, hamarosan Magyarországra is ellátogat egy újabb koncert apropójából, ám úgy tűnik, azt Robbie sem tudja pontosan, hogy mikor lesz a saját fellépése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.