Rékasi Károly és Peller Károly zaklatója nem jelent meg a tárgyaláson

Forrás: Videa -
Peller Károly tárgyalás zaklató Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feljelentette Peller Károly színész azt a fiatal nőt, aki őt és többek között Rékasi Károlyt is zaklatta. Az illető azonban most bujkál, nem jelent meg a tárgyaláson.

Egy fiatal nő sokáig zaklatta a magyar színészeket, köztük Rékasi Károlyt és Peller Károlyt. Facebookon bombázta őket üzenetekkel, de egy alkalommal Peller otthonához is elment. A kertben várta a színészt. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, a művész feljelentette zaklatóját, aki most bujkál, a tárgyaláson sem jelent meg.

Peller Károly színész zaklatója nem jelent meg a tárgyaláson Forrás: Videa

A fiatal színész szomszédai szerint náluk is érdeklődött a nő arról, mikor ér haza Peller Károly, és közölte, hogy hamarosan ő is odaköltözik, mert ő lesz a színész felesége. A művészt nagyon megijesztette a vélhetően zavart elmeállapotú nő, ezért jelentette fel, de sajnos a tárgyalással nem haladnak.

"Jelenleg még zajlik a per, de nagyon nehezen haladunk, mert nem jött el a tárgyalásokra.

Ez azért rossz, mert nekem most zajlik az Ének az esőben premieridőszaka, a következő tárgyalás A víg özvegy főpróbahetére esik, nagyon rossz, hogy pont ebben az időszakban járok potyára a bíróságra"mondta a Blikknek Peller Károly, aki arról az estéről is mesélt, amikor a kertjében találta a nőt. "Egyik éjjel viszonylag későn értem haza. Teljes nyugalommal nyitottam a kaput, beléptem, és ekkor megreccsent egy ág, és valaki rám köszönt.

Ott állt a sötétben a kertemben. Minden átfutott a fejemen, megijedtem,

amikor megszólalt, az életem lepörgött, aztán közölte, hogy ő az" – mesélte a színész, aki már túl van az ijedségen. Ettől függetlenül a zaklatás komoly ügy, ahogy az is, hogy nem jelent meg a bíróságon. "Ha nem menti ki magát valaki, és nem jelenik meg sorozatosan a tárgyaláson, akkor rendőri elővezetéssel szállítják a bíróságra, rosszabb esetben elfogatóparancsot adnak ki ellene. Ám ha orvosi papírokkal igazolja távollétét, elmaradnak a retorziók.

A zaklatásért komolyabb büntetés jár: két évig terjedő szabadságvesztés,

ám ha az elkövető büntetlen előéletű, akkor ezt próbaidőre felfüggeszthetik" – mondta dr. Kamarás Péter ügyvéd.

Sztárpárok, akik 2017-ben jöttek össze: Kiss Ramóna és Selena Gomez is szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170213-sztarparok-akik-2017-ben-jottek-ossze.htmlMég két hónap sem telt el a 2017-es évből, máris sok mindennek örülhetünk. Ez alatt a néhány hét alatt rengeteg sztár lett szerelmes. Külföldön kicsit sűrűbben talált célba Ámor nyila, de azért olyan magyar híresség is akad, akinek már van kivel ünnepelnie a Valentin-napot. Idén lépett túl végre (reméljük végleg) Selena Gomez Justin Bieberen, de Kiss Ramóna is párra talált. Nézzük, kik vannak még a listán! TV + Sztárok--Tom Cruise édesanyja meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20170214-tom-cruise-anyukaja-elhunyt.htmlHosszú betegség után, álmában hunyt el Tom Cruise édesanyja. Mary Lee South 80 éves volt, a szcientológiai egyház is búcsút vett tőle. TV + Sztárok--Szinetár Dóra a Valentin-naprólhttp://www.life.hu/sztarok/20170213-szinetar-dora-a-valentin-napi-emlekeirol-meselt.htmlA Valentin-nap a '90-es évektől, az angol nyelvű elnevezés átvételével kezdett elterjedtté válni idehaza. A szerelmesek védőszentjének ünnepe mindenki számára mást rejt: vannak, akik egyenesen bosszantónak találják, míg mások kifejezetten ünneplik Bálint napját. A Jászai Mari-díjas színész-énekesnőt, Szinetár Dórát kérdeztük, ő maga melyik tábort erősíti. TV + SztárokOrigoLakóépületbe csapódott Mischa Barton autója: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170213-lakoepuletbe-utkozott-mischa-barton-autoja.htmlMischa Barton egy bérelt költöztetőautót vezetett, mikor a váratlan baleset történt. A következményekről videófelvétel is készült. TV + Sztárok--Így Valentin-napozik Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/sztarok/20170213-gregot-bernadett-jogazni-megy-valentin-napon.htmlA Valentin-nap egy megosztó ünneppé vált: van aki kifejezetten utálja, míg mások nagyon szeretik. Gregor Bernadett így vélekedik erről. TV + SztárokOrigoEz lesz Sarka Kata Valentin-napi programjahttp://www.life.hu/sztarok/20170213-igy-tolti-a-valentin-napot-sarka-kata.htmlA híres édesanya majd 10 év után újra szingliként tölti a Valentin-napot, így logikus a kérdés, vajon mit tervez a szerelem ünnepére? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.