Aurelio visszatér a képernyőre

Forrás: Aurelio / Facebook -
Aurelio képernyő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy véget ért a ValóVilág, az egykori nyertes, Aurelio is eltűnt a képernyőről. A bajai sztár a reality esti műsorát vezette, de azóta nem kapott lehetőséget a szereplésre; azonban elárulta, hogy hamarosan visszatér a képernyőre.

A nézők a BeleValóVilág műsorvezetőjeként találkozhattak utoljára Aurelióval, ám ahogy a valóságshow véget ért, ő is eltűnt a képernyőről. Sokáig azonban nem kell nélkülözniük a rajongóknak a ValóVilág hatodik szériájának nyertesét, ugyanis elárulta, hamarosan visszatér a képernyőre.

Aurelio hamarosan újra látható lesz a képernyőn Forrás: Aurelio / Facebook

"Hamarosan visszatérek a képernyőre, de erről még nem árulhatok el többet, különben leszedik a fejem a csatornánál" - mondta Aurelio a Blikknek, és azt is elárulta, hogy addig mivel üti el az idejét. "Folytatom a fogyókúrát, amit már a VV alatt is elkezdtünk, de most sokkal komolyabban. Mindenképpen le szeretnék fogyni, most úgy számoltam, hogy nagyjából tíz kiló az, ami fölösleges rajtam" - mesélte a műsorvezető, akit Győzike annak idején dagadt malacnak titulált.

Sztárpárok, akik 2017-ben jöttek össze: Kiss Ramóna és Selena Gomez is szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170213-sztarparok-akik-2017-ben-jottek-ossze.htmlMég két hónap sem telt el a 2017-es évből, máris sok mindennek örülhetünk. Ez alatt a néhány hét alatt rengeteg sztár lett szerelmes. Külföldön kicsit sűrűbben talált célba Ámor nyila, de azért olyan magyar híresség is akad, akinek már van kivel ünnepelnie a Valentin-napot. Idén lépett túl végre (reméljük, végleg) Selena Gomez Justin Bieberen, de Kiss Ramóna is párra talált. Nézzük, kik vannak még a listán! TV + Sztárok--Vujity Tvrtko kommentben küldte el Hajdú Péternek a bankszámlaszámáthttp://www.life.hu/sztarok/20170214-vujity-tvrtko-hajdu-peternek-kuldte-el-bankszamlaszamat.htmlHajdú Péter igazi örömhírről számolt be Facebook-oldalán: csatornarekordot döntött a műsorának legutóbbi adása, melynek egyébként Vujity Tvrtko is a vendége volt. A riporter is szeretne részesedni a sikerből: gyorsan el is kérte a jussát a műsorvezetőtől és kommentben elküldte bankszámlaszámát. TV + Sztárok--Megvan, mikor tér vissza Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20170214-kiderult-liptai-claudia-mikor-all-munkaba.htmlA hétvégi 18. alkalommal megrendezett Story-gálán Liptai Claudia az Év kedvence díjat kapta meg, amit egy videóüzenetben köszönt meg. TV + SztárokOrigoTom Neuwirth meg akarja ölni Conchita Wurstothttp://www.life.hu/sztarok/20170214-conchita-halalat-akarja-az-enekes.htmlSzörnyű dologra készült az osztrák énekes, Tom Neuwirth: meg akarja ölni teremtményét, Conchita Wurstot... TV + Sztárok--Rékasi Károly és Peller Károly zaklatója nem jelent meg a tárgyalásonhttp://www.life.hu/sztarok/20170214-peller-karoly-szinesz-zaklatoja-nem-jelent-meg-a-targyalason.htmlFeljelentette Peller Károly színész azt a fiatal nőt, aki őt és többek között Rékasi Károlyt is zaklatta. Az illető azonban most bujkál, nem jelent meg a tárgyaláson. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi izgalmas szerepet kapott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170214-szabo-zsofi-szinkronszineszkedik.htmlSzabó Zsófi egy nagyon cuki fotót töltött fel közösségi oldalára, és a poszt szövegéből az is kiderült, hogy a csinos színésznőnek ma szuper napja van... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.