Madonna az örökbefogadott gyerekei miatt szünetet tart

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
örökbefogadás szünet nyugdíj Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég jelentette be hivatalosan is Madonna, hogy egy ikerpárral bővült a családjuk. A sztár már meg is mutatta a két kislányt, akik miatt bennfentesek szerint egy időre visszavonul. Gyerekei lesznek az elsők, ezért a vadóc Madonna nyugdíjba megy.

Már korábban lehetett olvasgatni olyan találgatásokat, melyek szerint Madonna újabb gyerekeket akar magához venni. A díva sokáig tagadta ezeket a híreszteléseket, közleményben szögezte le, hogy nem akar örökbe fogadni. "Az adoptálási folyamatról szóló híresztelések valótlanok" - állította akkor az énekesnő, de most már egyértelmű, hogy hazudott. Ugyanis nemrég be is mutatta azt a két új kislányát.

Madonna visszavonul Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Stellát és Esthert fogadta örökbe az énekesnő, akinek már van két saját és két örökbefogadott gyermeke. A popsztár azonban eddig nem éppen arról volt híres, hogy önfeláldozó anya volna. Fiával nem is ápol túlságosan jó kapcsolatot, Rocco inkább a filmrendező apjával tölti az idejét. Lehet, hogy éppen múltbéli hibáit szeretné kijavítani Madonna? Bennfentesek szerint ugyanis azt fontolgatja, hogy visszavonul. "Madonna mostanában nagyon egyedül érezte magát. Lourdes és Rocco már nincsenek otthon, csak Mercy és David, Madonnának pedig nagyon hiányzik a nyüzsgés" - árulta el egy ismerős az örökbefogadás okát."

Úgy döntött, most visszavonul egy kicsit,

hogy biztosítani tudja gyermekei számára a jó életet" - mondta még a RadarOnline-nak a bennfentes, aki hozzátette, természetesen nem akar örökre eltűnni a díva.

Király Viktor és Nagy Réka szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170215-nagy-reka-es-kiraly-viktor-szakitottak.htmlKirály Viktor hosszú szinglilét után jött össze Nagy Rékával, de úgy tűnik, már ennek a kapcsolatnak is vége. A modell az Instagram-oldalán tudatta rajongóival, hogy már nem alkotnak egy párt. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoPécsi Ildikó börtönbe is kerülhet, ha nem fizet Pártos Csillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170215-ha-nem-fizet-partos-csillanak-pecsi-ildiko-bortonbe-is-kerulhet.htmlÉvek óta húzódik Pártos Csilla és Pécsi Ildikó ügye, és nem is fog egyhamar lezárulni. Pártos Csilla továbbra is a rokontartásért küzd, és ha a bíróság jogerősen helybenhagyja keresetét, Pécsi Ildikónak fizetnie kell, különben börtönbe is kerülhet. TV + Sztárok--A Disney szakított az egyik legnagyobb YouTube-sztárralhttp://www.life.hu/sztarok/20170214-a-disney-szakitott-az-antiszemitizmus-gyanujaba-kerult-youtube-sztarral-pewdiepie.htmlA Disney vállalat megszakította a kapcsolatát a világ legjobban fizetett YouTube-sztárjával, PewDiePie-jal, aki antiszemitizmus gyanújába keveredett - számolt be róla a BBC News. TV + Sztárok--Dukai Regina szakított focista párjával, Batik Bencévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170215-dukai-regina-szakitott-focista-parjaval-batik-bencevel.htmlAz énekesnő az Instagramon utalt rá, hogy véget ért a kapcsolata a Ferencváros focistájával, Batik Bencével. TV + SztárokOrigoAurelio visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20170214-visszater-aurelio-az-rtl-klub-kepernyojere.htmlAhogy véget ért a ValóVilág, az egykori nyertes, Aurelio is eltűnt a képernyőről. A bajai sztár a reality esti műsorát vezette, de azóta nem kapott lehetőséget a szereplésre; azonban elárulta, hogy hamarosan visszatér a képernyőre. TV + SztárokOrigoSztárpárok, akik 2017-ben jöttek össze: Kiss Ramóna és Selena Gomez is szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170213-sztarparok-akik-2017-ben-jottek-ossze.htmlMég két hónap sem telt el a 2017-es évből, máris sok mindennek örülhetünk. Ez alatt a néhány hét alatt rengeteg sztár lett szerelmes. Külföldön kicsit sűrűbben talált célba Ámor nyila, de azért olyan magyar híresség is akad, akinek már van kivel ünnepelnie a Valentin-napot. Idén lépett túl végre (reméljük, végleg) Selena Gomez Justin Bieberen, de Kiss Ramóna is párra talált. Nézzük, kik vannak még a listán! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.