Klapka György végrendeletét még mindig nem ismerik örökösei

2017.02.16. 05:45

Még mindig nem ismerik örökösei Klapka György végrendeletét. Lánya, Sandy szerint édesapja többször módosított az okiraton, így az utolsó pillanatban is. 

 "Apámat ismerve megtippelni sem merjük, hogy mi szerepelhet a végrendeletben, amit az utolsó időszakban is napi rendszerességgel frissített, módosított. Azért sem kezdődhettek meg a hagyatéki tárgyalások, mert előkerült néhány titkos ingatlan, illetve telek, amikről még mi sem tudtunk. És ki tudja, hogy hány ilyen lehet még? A részletes vagyonfelmérésig nem történhet előrelépés" – nyilatkozta Sandy, aki édesapja halála óta a Vámház körúti zálogházat vezeti.

Klapka György az utolsó pillanatig változtatgatta végrendeletétFotó: Nagy Attila - Origo

"Nagyon sok teendő szakadt a nyakamba az üzlettel kapcsolatban, de nem bánom, mert így nincs időm szomorkodni. Örülnék, ha a továbbiakban is én vezethetném a zálogházat, de ehhez tényleg szükség van arra, hogy lássuk, hogy mi szerepel a végrendeletben. Nem lehet tudni, hogy apa mit akart, nem sokkal a halála előtt olyat is említett, hogy a kutyáira is hagyna valamit az örökségből. Szóval türelmesen várunk" – mondta a Ripostnak

 

Klapka GyörgyKlapka Sandy