Marihuánát találhattak a válogatott magyar hokis szervezetében

Forrás: Thinkstock -
drog Sofron István marihuána hoki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy válogatott játékos szervezetében találtak doppinglistás szert, ami miatt akár kétéves eltiltást is kaphat. A hokis állítólag marihuánával bukott le.

Azt már hivatalosan is megerősítették, hogy az egyik válogatott hokis szervezetében tiltólistás szert találtak, de ennél több információt egyelőre nem osztottak meg az ügyről. Amíg a vizsgálat le nem zárul, nem nevezhetik meg sem a játékost, sem azt, hogy milyen szerről van szó, de sajtóértesülések szerint marihuánával bukott le a sportoló.

Kiderült, mit találhattak a hokis szervezetében Forrás: Thinkstock

A Blikk egy a neve elhallgatását kérő informátorra hivatkozva állítja, hogy biztosan marihuánát találtak a válogatott játékos szervezetében. A Magyar Antidopping Csoport vezetője nem akart nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, mivel még nem zárult le a nyomozás, de azt szakértőként elmondta, ha valaki marihuánával bukik le, annak vagy egyszerre kellett nagy mennyiséget fogyasztania, vagy többször használta a szert. A lap azt is tudni véli, ki az a játékos, aki akár 2 éves eltiltást is kaphat: "szinte biztosan Sofron István", aki a bulvároldalak címlapján mostanában Tücsivel való kapcsolata miatt gyakran szerepelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.