Még nem tudni, mennyi pénzt hagyott családjára Klapka György

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György pénz család hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György családja egyelőre nem férhet hozzá az örökséghez, csak a hagyatéki tárgyalás után kapják meg az őket megillető összegeket. Addig is meg kell élnie valamiből a családnak, most mindenki azt a pénzt költi, amiért megdolgozott.

Január végén utolsó útjára kísérték az aranyembert, családja, barátai, ismerősei vettek tőle végleg búcsút. A családnak persze bőven volt teendője a temetés után, és még van is. A hagyatéki tárgyalás is hátra van, csak aztán fog kiderülni, mennyi pénzt is hagyott családjára Klapka György. Addig is ki kellett fizetniük mindent, az aranyember lánya, Sandy elárulta, hogyan éltek az utóbbi időben.

Klapka György családja még nem jutott hozzá a hagyatékhoz Fotó: Nagy Attila - Origo

„Csak a január volt egy kicsit szűkösebb. Apu nem hagyott ránk az örökségen kívül titkos forrásokat, tehát se készpénzt, se mást, amit azzá tudtunk volna tenni. Így most mindenki abból él, amiért megdolgozik" – árulta el a Ripostnak Klapka György lánya, Sandy.

Klapka György végakarata hátborzongató

Klapka György hatalmas vagyonnal rendelkezett, így nem is csoda, hogy végakaratát gondosan előkészítette, pontosan leírta, kire mit szeretne hagyni halála után. Felesége és családja osztoznak a közel 2 milliárdos örökségen. Klapka Györgynek azonban voltak nem mindennapi kérései, amit a család nem teljesített. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.