Nem adnak ki információt a Balaton Soundon ájultan talált lányok ügyéről

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Balaton Sound DVBBS ájulás lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas felháborodást keltett akkor, azóta viszont semmi hír a Balaton Soundos botrányról. A DVBBS nevű együttes öltözőjében találtak a takarítók több ájult lányt is, ennek már közel 8 hónapja, de a nyomozás még mindig tart.

A DVBBS nevű együttes öltözőjében találtak ájult lányokra a takarítók a Balaton Soundon. Mire rábukkantak a fiatalokra, az együttes már a reptér felé tartott, a hatóságok ott érték őket utol. A kiadott nyilatkozatukban elhatárolódtak a történtektől, azt írták, nincs közük a lányokhoz, de leszögezték, hogy mindenben segítik a rendőrség munkáját. Az esetet követően több különböző hír is napvilágot látott a körülményekről, és, hogy mi történhetett pontosan az öltözőben, de a hivatalos nyomozás még nem zárult le.

Közel 8 hónapja nyomoznak az ájultan talált lányok ügyében Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Már csaknem 8 hónapja tart az ügy kivizsgálása, azonban részleteket nem osztanak meg a hatóságok. "Az ügyben az eljárás folyamatban van, ezért a nyomozás érdekeire való tekintettel nem áll módunkban információt adni" - a Blikk érdeklődésére csak ennyit közölt Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság, a zenekar ügyvédje sem tudott több részletet megosztani az eljárásról."Engem is csak akkor tájékoztat a nyomozó hatóság, ha olyan fejlemény van, amely érinti a védenceimet. Többször hosszabbították már meg a nyomozati határidőt, de azt kell mondjam, nem ad gyanakvásra okot a tény, hogy közel nyolc hónapja tart az ügy" - mondta Papp Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.