Eurovíziós Dalfesztivál Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci az Origo című dalával indul a kijevi Eurovíziós Dalfesztiválon. A TV2 Megasztár című műsorában feltűnt énekes a Mokkában elárulta, egyszerre szeretné képviseli a romákat és a magyarokat.

Joci nem enged abból, hogy magyarul énekeljen, mert meg akarja mutatni a világnak, milyen különleges nyelv a miénk. Hozzátette, egy a fontos neki: úgy jöjjön majd le a színpadról, hogy mindent kiadott magából, és "mindent megtett a hazájáért és a magyarságért". "Mindenféleképpen a magyarságot, a romaságot és a modernitást meg szeretném tartani" - tette hozzá.

"Négyéves korom óta erre készülök és soha nem fordult meg a fejemben, hogy mással fogok foglalkozni. Nagyon fogok készülni, és nagyon fogok izgulni" - vallotta be a TV2 Mokkájában.

Majka kifakadt: nincs balhé A Dal körülhttp://www.life.hu/sztarok/20170221-majka-kifakadt-nincs-balhe-a-dal-korul.htmlSzombaton éjszaka Majka a Facebookján fejezte ki örömét, hogy Pápai Joci megy az Eurovízióra. Tóth Gabi és Tóth Vera nem titkolták csalódottságukat, hogy Gabi nem került be az első négybe. Az énekesnő rajongói pedig petíciót írtak alá. A témában az egyik zsűritag, Frenreisz Károly is megszólalt, Majka pedig újra a Facebook-oldalán kommentálta a napokban történteket. TV + Sztárok--Házasságáról vallott Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20170221-hazassagarol-vallott-medveczky-ilona-a-herceggel.htmlNemcsak ruhabotrányáról, de élete szerelmeiről, helyesebben a szerelem hiányáról is mesélt Medveczky Ilona. A művésznő azt vallja, ő a hivatásába volt szerelmes, és igazán közel csak kevés férfi kerülhetett a szívéhez. TV + Sztárok--Tóth Gabi lenyugodotthttp://www.life.hu/sztarok/20170216-toth-gabi-enekesno-mara-lenyugodott.htmlEmlékeztek még arra a Tóth Gabira, aki sok-sok évvel ezelőtt a Megasztár színpadán bemutatkozott? Az énekesnő felidézte ezeket az éveket, és arról is mesélt, mennyit változott azóta. TV + SztárokOrigoStory-gála: ÉNB-bombázóval érkezett VV Somahttp://www.life.hu/sztarok/20170211-vv-soma-enb-bombazoval-story-galazott.htmlVV Soma és az ex-Éjjel-Nappal Budapest-szereplő Luna együtt érkeztek a Story-gálára. Az egzotikus szépség és a VV-győztes sejtelmesen beszéltek kapcsolatukról. TV + Sztárok--Story-gála: Gyönyörű nő Győrfi Pál feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20170211-story-gala-gyorfi-pal-felsegevel-erkezett.htmlGyönyörű feleségével érkezett az idén is a Story-gálára Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője. Adrienn, ahogy mindig, most is tündökölt. TV + Sztárok--Story-gála: Szellő István nem bulizik Magyarországonhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-szello-istvan-nem-bulizik-magyarorszagon.htmlA Life.hu riportere Szellő Istvánt arról kérdezte, híradósként mennyire tudja elengedi magát egy közéleti rendezvényen. A tévés elmondta, hogyan áll ehhez a kérdéshez, és még arról is beszélt, nézi-e a Barátok köztöt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.